×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Омъжи се за мъж, който знае и може да обича силно


19 Ноември 2016, Събота, 21:45 ч.
Източник: dama.bg

Ти си достойна за любов и това да бъдеш нечие всичко, заради силата, с която си се родила на тази красива планета…

Но и не само заради това!

Ти заслужаваш да бъдеш обичана яростно.

Заслужаваш да бъдеш обичана от мъж, който знае как се обича силно и истински.

Мъж, който ще те гледа така, сякаш си направена от магия… От блестяща магия, която усещаш, докато си до колене в дълбоките балийски води, нажежените до синьо фосфорни светулки галят краката ти след полунощ, а големият запален огън на плажа пръска красиви искри високо в небето.

Мъж, който предпочита моментa, в който ще сте само ти и той, вплетени в едно пред запалената камина. Мъж, който ще прави любов с душата ти, а не само с тялото ти. Мъж, който ще се взира в дълбочината на очите ти и в безкрайното море от емоции, което е обсебило и двамата.

Мъж, който иска да знае какви са страховете, тревогите, неувереността, фобиите и съмненията ти… Мъж, който иска и ще те обича още повече заради всяко едно от тези неща.

Мъж, който те обича яростно и за който ти си най-красивото нещо!
Мъж, който те предпочита с рошава коса, без грим и полуотворени очи в седем часа сутринта, вместо с тоновете макиаж и прилежно оформена прическа. Мъж, който те обича, преди, по време и след сутрешното си кафе, независимо от факта, че все още не си се погледнала в огледалото и обяснявайки му, че днес не приличаш на нищо.

Мъж, който слага брадичка на гърдите ти и се разтапя само от допира и уханието на кожата ти.

Мъж, който те обожава!
А в дните, когато любовта му ти изглежда прекалено дълбока, чувствена и обсебваща цялото ти съзнание, ти си казваш „Как изобщо заслужавам това?!“, той ще бъде точно там, за да ти напомни именно защо заслужаваш тази безкрайна любов, преданост и всеотдайност и то до последната капка!

Защото той не може да не те обича! Това е невъзможно! Защото това си ти – неговата магия!
Мило момиче, омъжи се за мъж, който ще бъде там, точно до теб и винаги ще ти помага, когато става дума за моментите, в които се чудиш „Какво ще стане, ако се ядосам? Какво ще стане, ако родителите ми се отнасят лошо към него някой ден? Какво, ако загубя и последните си 20 лева? Или ако спечеля нови 100? Какво ще се случи, ако загубя работата си? Или искрицата живот, която ме държи жива? Какво ще се случи, ако някога забравя коя съм и откъде съм тръгнала? Какво ще стане, ако посмея да хвърля някоя чиния към него в момент на ярост?“.

Омъжи се за мъж, който ще е там, винаги до теб, през всички неизбежни спадове и щастливи мигове в живота ти!
Мъж, който с цялата любов на света ще слуша как е минал денят ти и ще знае кога и как точно да те разсее, развесели и отдалечи от собствените ти бурни морета, когато натискът на живота се натрупа и не успяваш да изкачиш огромната планина от изпитания сама.

Мъж, който ще бъде там винаги, за да ти напомня, че ти е позволено да се чувстваш по начина, по който се чувстваш точно сега. Който ще бъде там, за да е твое най-вярно огледало, когато мислите ти са твърде далеч от реалността и дори може да навредиш на себе си, живеейки в собствените си илюзии.

Мъж, който масажира краката ти след работа или танцува с теб на любимата ти песен нищо, че не му харесва. Мъж, който пуска някоя и друга шега точно, когато трябва, за да те измъкне от тревжността, обзела съзнанието ти.

Мъж, който разбира, че любовта се показва с онези, малките неща!
Мъж, който мие чиниите не като мъченик, а като човек, който е готов да те отмени в домакинските ти задължения, защото за него вашият дом е крепост, за която трябва да се грижат двама души. Мъж, който зарежда колата ти, защото знае колко досадно ти е да го правиш сама. Мъж, който ти оставя малки любовни бележки, които намираш разпръснати из нещата си. Мъж, който не прави това само на Свети Валентин, а всеки един ден или пък просто, защото днес е вторник.

Мъж, който не се интересува от новия червен нюанс на червилото ти, но въпреки това ще види как ти стои, когато му кажеш и няма да има търпение да почувства мекотата на устните ти, допрени до неговите.

А когато трудните времена неизбежно започнат да се появяват в живота ти, не забравяй да се омъжиш за мъж, който може да погледне дълбоко в очите ти и да каже: „Не се притеснявай! И това ще мине! Заедно ще се справим и с това!“.

Омъжи се за мъж, който не иска нищо повече от това да станеш все по-велика, както в своя, така и в неговия живот. Мъж, който не се чувства ни най-малко застрашен от твоите успехи. Мъж, който вярва и се радва за теб!

Мъж, който не ревнува, когато други мъже се обърнат след теб или те загледат закачливо, когато отидете в някой клуб. Мъж, който знае, че това се случва, защото ти си една на милион и всеки нормален мъж би искал да бъдеш негова.

Мъж, който е горд да има такава жена до себе си!
Омъжи се за мъж, който те обича толкова силно, че те кара да летиш… Всеки ден, всяка минута, всяка секунда, всеки миг! Мъж, чиято любов те еманципира и те кара да вярваш, че всичко в живота е възможно!

Този мъж ще отвори света си за теб, а ти с удоволствие ще направиш същото за него!

Да, омъжи се за мъж, който те обича по този начин и едва тогава ще разбреш що е то истинска любов. Любов, която никога досега не си вярвала, че има!

Омъжи се за мъж, който знае и може да обича силно!



6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Славчо Жеков Ярето
20.11.2016 06:12:51
2
1
kam 2 Ai sa jenim ma piklo
5.
Абе
19.11.2016 21:46:03
1
0
Съжалявам, женен съм вече. Ако някоя си търси любовник - може да измислим нещо. :)))
4.
омъжи се
19.11.2016 20:35:33
1
1
Омъжи се за мъж с татуси и гледащ лошо като тоя на снимката
3.
Ох
19.11.2016 20:22:21
1
6
Мацката от 2ри коментар, омъжи се за мен!
2.
Ееее хaхaхaххa
19.11.2016 20:00:40
1
5
Товa е писaно от женa със сериозно психично рaзстройство...

Женa съм, но тук се пише зa някой, който дa е роб, a не мъж!
Хaйде чaк пък! Един мъж и няколко робa може, но все пaк и МЪЖ!
1.
Пфуу...
19.11.2016 19:47:34
0
3
Мани, мани !...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Намериха човешки останки, май са на мъж, обявен за общодържавно издирване Намериха човешки останки, май са на мъж, обявен за общодържавно издирване Странната находка е открита в ардинското село Гърбище Бургазлия използвал жената и детето си за параван при сделки на наркотични вещества (ВИДЕО) Бургазлия използвал жената и детето си за параван при сделки на наркотични вещества (ВИДЕО) 35-годишният мъж пътувал до Варна и Стара Загора със семейството си, докато колата му била пълна с дрога Извънредно! Христо Иванов подаде оставка като председател на „Да, България” Извънредно! Христо Иванов подаде оставка като председател на „Да, България” Изпълнителният съвет на партията е приел решението му Ако ноктите ви са в този цвят през лято 2024 - чакат ви много пари и щастие Ако ноктите ви са в този цвят през лято 2024 - чакат ви много пари и щастие Според астролозите подобна промяна би ви донесла изключително щастие Ето кога ще станат ясни имената на всички нови депутати Ето кога ще станат ясни имената на всички нови депутати Данните извън страната са обработени на 100%, съобщи на брифинг говорителят на ЦИК Росица Матева За 6 месеца: Иззеха 326 000 къса цигари от пътници на Летище Пловдив За 6 месеца: Иззеха 326 000 къса цигари от пътници на Летище Пловдив Проверени са 145 полета по редовни международни линии МВР и Прокуратура с извънреден брифинг - разбиха наркосдружение МВР и Прокуратура с извънреден брифинг - разбиха наркосдружение Имали арестувани, очаквайте след малко След над четвърт век брат Динко Динев се престраши да се ожени отново След над четвърт век брат Динко Динев се престраши да се ожени отново Тържеството е планирано за 29 юни в ресторанта на хотел Адмирал на марина Диневи Защо трябва да перем новите дрехи преди първото обличане Защо трябва да перем новите дрехи преди първото обличане За някои е крайно необходимо новата дреха от магазина да мине през пералнята поне веднъж преди обличане, но други нямат такива убеждения. Какво да правим? Бургаският депутат от „Величие“ - строител от Поморие, който бягал от публичността, но знаел как да подобри живота ни Бургаският депутат от „Величие“ - строител от Поморие, който бягал от публичността, но знаел как да подобри живота ни А как „Величие“ в Поморие постигна такъв резултат, без да води публична кампания –  за мен най-важен е личният контакт с хората, отсече Радостин Колев
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори