×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Евгений Михайлов пред „Флагман”: На балотажа ще гласувам срещу БСП!


Евгений Михайлов пред „Флагман”: На балотажа ще гласувам срещу БСП!
Журналистът е категоричен, че подир добре звучащите лозунги на червените следват кризи за България
07 Ноември 2016, Понеделник, 12:41 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Журналистът зове десните да не се колебаят


„Аз лично ще гласувам и ще гласувам срещу БСП.” Това каза пред „Флагман” режисьорът и журналист Евгений Михайлов, който в момента води предаването „Минало (не)свършено” по телевизия BiT.

Потърсихме го за коментар на ситуацията преди втория тур на президентските избори. На балотаж се явяват кандидатът на ГЕРБ Цецка Цачева и на Инициативен комитет, подкрепен от БСП, Румен Радев. В старата десница обаче се зароди спор дали Цачева следва да бъде подкрепена на балотажа.

„За тези, които се колебаят, да си спомнят за 2001 г., когато Първанов спечели, и за 2011 г., когато за малко Калфин да спечели”, каза Евгений Михайлов.

Той е категоричен, че ще гласува на втория тур срещу БСП и се аргументира защо.
Хората да си спомнят какво следва след шумно звучащите лозунги за „Сполука за България” - Лукановата зима, и след „Работа и сигурност” – Виденовата зима. Та и сега това ще следва след един такъв хубав лозунг за доброто на България”, каза още Евгений Михайлов, който е известен и с видеорепортажа си, в който хвана скандална реплика на бившия президент Петър Младенов.

По време на протестен митинг на 14 декември 1989 г. Младенов казва на обкръжението си „По-добре е танковете да дойдат”. Няколко месеца след това репликата му добива публичност, което води и до оставката на червения вожд.



26
Коментара по темата
26.
Чичо Пенчо в акция!
08.11.2016 20:20:46
0
0
Радев се приземи до нивото на Митьо Пищова в политиката !

Румен Радев - атлантика, натовския генерал, випусника на американската военна академия, висшия пилот, безпартийния, заслужилия кандидат на БСП - днес повиши нивото си на дипломатическа и правна некомпетентност като обяви, че ще сезира Конституционния съд /!?/ по повод подписания между ЕС и Канада споразумения договор СЕТА. Точно по буквар на Кремъл за хибридно въздействие - съмнявай се в Брюксел и Запад, издигай като щит националния суверенитет.
Ако кажа, че по този начин реално е казал на българските граждани, че е против падането на визите за Канада - ще ме обвинят в липса на патриотична гордост - тоест суверенитета, националните интереси не могат да се търгуват срещу лични права и свободи.
Изглеждат като деца които плачат срещу луната - междуконтиненталните споразумения са логичен и закономерен етап след достигането на зрялост на континеталните споразумения за свободна търговия и интеграцията. Вместо като кандидат за най-високия пост да обясни на своите избиратели какви са ползите, какви са възможностите и как да се възползват от тях - позволява на кемтрейлърските (тези, които като генералът от авиацията Радев вярват в налудничавата теория за следите които самолети остават високо в небето с химикали, които целят да отровят хората) експерти да го увлекат в кампанията по страхуване на населението.
Ето това е президент който не е достоен да ни води - без собствен гръб, без позиция и без отговорност към своя народ.
Радев стана кандидат на кемтрейлърите. Това казва всичко.
Щял да ни води в борбата срещу статуквото!? Ето тук не издържах - той, който е издигнат от Партията която е олицетворение на всичко което може да се нарече архитекти, творци, поддръжници, носители, изпълнители на статукво, на задкулисието щял да се бори. Ами да започне от Нинова, от Овчаров, от Гергов, т.е. от най-близкото си обкръжение.
Дебатите са бойно поле на изборите - как се наричат генерали които бягат от бойното поле. Страхливци. И утре ще ни водят в битки.
25.
alouuu
08.11.2016 17:00:16
0
0
Mi to vseki normalen chovek shte glasuva sreshtu BSP ama mai naposledak kukutata sa se umnojili
24.
ТИИИ
08.11.2016 13:51:47
0
2
Тоя михайлов нищо не става от него ГЕЙ ТРАВЕРСА -да гласува за който си иска
23.
дааааа
08.11.2016 10:05:25
2
1
И аз ще гласувам срещу комунистите!
P.S.
Продавам две угоени прасета!
Скопени ,,Ландра,, не са боледували, здрави готови за клане! Питайте в кметството на с.Ливада за бай Рангел Чолака
22.
Митю Момата
08.11.2016 08:28:04
3
5
Единствено агент Зидаров а.к.а Лютви Местан подкрепя комунистическата кандидатура на партийната секретарка от село Драгана ,Плевенско,Цецка Герберастка...голяма излагация за члена на БКП Бойко Методиев Борисов
21.
Авд
08.11.2016 07:59:38
3
7
Боклук, кой ти иска мнението утрепка такав
20.
top
08.11.2016 07:52:40
3
4
тези боклуци май не проумяват че ние не искаме ГЕРБ, БСП, ДПС , те са еднакви и нищо не се променя , просто един крадец се сменя с друг крадец
19.
до 13
08.11.2016 07:28:52
2
5
Ей бухал,от такива тъпанари като теб сме на това дередже,назовали се демукрати-реститути и наколенкаджии
18.
ГАРГАМЕЛ
08.11.2016 07:16:17
2
8
ГТоя си беше помияр и си остана такъв.Колко пари ти дадоха бе боклук?Сега ще наискочат най различни псевдо демократи-лапачи и ще ни обясняват как БКП активиската травестит Цецка била най подготвена за Президент.
17.
Мен
07.11.2016 23:10:50
4
12
А аз ще гласувам срещу ГЕРБ!

Гласуваш за ГЕРБ, получаваш Местан и Ердоган!!!
16.
Балканджия
07.11.2016 23:05:41
6
5
И за Цецка и за цаца ако трябва ще гласувам,само шибани комунусти пак да не идват.Ебах ти унижението.После където хвана гербер ще ми лиже гъзъ!Майка му дебаааааааааааа!
15.
Чичо Пенчо
07.11.2016 22:29:22
3
8
Чичо ви Пенчо лапа п и ш к и
14.
Да си спомним
07.11.2016 22:09:53
4
12
Комунизма в България-заводи животновъдство,земеделие,училища,болници.Нямаше-явни педерасти,безработни,гладни,билетчета за търкане. Бойко-комар,контрабанда,глад,еврофондове-за 10 човека
13.
Чичо Пенчо в акция!
07.11.2016 22:06:44
15
7
ОЛИГАРХИЯТА СЕ ВРЪЩА НА ВЛАСТ! Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!

Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.

С всички произтичащи от това последствия в случаите, когато тези две парти са докопвали властта в държавата.

Да припомняме ли: правителството на Любен Беров в началото на 90-те и разцвета на мутренските времена и рекета; правителството на Сергей Станишев и превръщането на политиката в бизнес клуб; правителството на Пламен Орешарски и плачевния му завършек, милиардите на КТБ. За това ли гласувахте вчера и за това ли ще гласувате?

За едни – сватба, за други – брадва. Това е характеристиката на тези управляния. Задкулисието налива гуша, а народът обеднява ли обеднява.

На път сме да почетвъртим това самоубийствено упражнение, след което все по-трудно ни се отдава да се държим като жар-прица и да възкръсваме от пепелищата на държавата. И пак се нуждаем от припомняне за неверниците – бащицата на тройната коалиция ни докара тройния шлем, чиито милиарди изплащаме днес. И моделът „Орешарски” – тържеството на задкулисието, пак процъфтя по негово време.

Тъй че и днес няма грам съмнение – избираш Радев, получаваш Доган и връщаш примката на врата си още по-затегната от годините на властова алчонст и слонски реваншизъм.

Още повече, че бащицата и на тази кандидатура отново е същият, нищо, че в последния момент го изритаха от заверата. Още повече, че и сегашната маша от политическата търговия на тази партия Орешарски брутално е открито и недвусмислено е насочена срещу целия народ и държавата. Самият бащица стана президент именно с гласовете на ДПС. След всичко, избрано с гласовете на ДПС, трева не никне. Това ни казва най-близкото ни минало, което за доста от нас е целият ни живот.

Ако Радев стане президент, това ще е най-голямата фалшификация на всички избори досега!

Може би повече хора искат Радев и по-малко Цачева за държавен глава на първи тур. Но очевидно никой не иска мюрето Орешарски за каквото и да било и фактът, че неговата подкрепа се свежда единствено до монолитния и дисциплиниран електорат на ДПС е най-крещящото доказателство за търгашеското естество на кандидатурата му.

Но въпросът остава да виси със страшна сила – отново ли ще позволим ДПС да определи кой ще е президентът на България и какво ще е бъдещето ѝ или ще се съобразим с ясната заявка на нацията, която се бори за чест и достойнство, ако се съди по огромния ръст на гласовете за Патриотичния фронт? Отново ли ще пуснем държавата по бобслея на задкулисните сметки и интереси на обръчите от фирми и олигарси?

Това не бива да се допуска. Това е последното, което можем да си позволим и след което може би вече това наше скъпо местенце ще престане да бъде държава и ще се превърне в никому ненужна територия. Май че си струва този път да помислим добре.

Не в деня на размисъл, а пред тези 7 дни, след които можем да заличим България. Всичко може да не бъде простено, но това – никога и от никого. Тъй че мислете!

И както на първи тур, всеки се биеше за себе си и в крайна сметка всички срещу Цачева, здравият разум изисква на втори тур да изиграем обединението, което прави силата - всички срещу ДПС и креатурата на задкулисието Радев!
12.
Кои комунисти? Тези в ГЕРБ ли?
07.11.2016 21:31:04
1
15
Марш обратно в небитието борсук.
11.
ПЛУЖЕК
07.11.2016 21:26:20
3
22
Стана известен на вревето като манипулира записа на Петър Младенов за танковете и така изплува като помия във водовъртежа на демокрацията. В последствие успя да капитализира измамата и стана директор на Киноцентър Бояна. От там гоизгониха със сандал. Сега е отрепка готова за пет лева да предаде баща си. Кой глупак му дава думата?
10.
глас
07.11.2016 21:02:40
1
21
Този анонимен потребител, на комунистическия режим да се скрие,че аман.Ходеше от телевизия на телевизия и обясняваше, че видиш ли ,ще ли да го убият комунистите .А той милия е труп (творчески )
9.
Ван Хуйтен
07.11.2016 20:54:19
1
18
Дреме ми на Хуйтена за кой ще гласува този анонимник. Всички са пе'ераси....
8.
Ут къдя, нъ къдя
07.11.2016 20:52:12
0
17
Те пък Борисовите зими, като пролет беее....!
7.
e
07.11.2016 20:36:20
0
17
Евгенииии,ква е разликата между едните и другите другари? Комуняга!!!
6.
???
07.11.2016 20:26:35
1
11
И ти ли Бруте????
5.
аз
07.11.2016 20:25:43
1
15
кой е този?
4.
sa
07.11.2016 20:19:22
2
16
Гласувайте за травестита , искам грозен пухкав травестит
3.
АЗ
07.11.2016 20:19:11
2
21
ПРОДАЖЕН БОКЛУК.........
2.
Незнам
07.11.2016 20:17:12
3
24
Резултати от изборите в Турция: Цецка Цачева- ГЕРБ- 7752 гласа
Радев - 211 гласа
Пита се в задачката: по-добре ли е Б.Б.и Цв.Цв. - Местан, Доган и Ердоган, отколкото Радев?
1.
Да бе
07.11.2016 20:12:09
4
24
келеш,стига си плашил гаргите с простотии!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори