×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цецка Цачева: Държавата работи и гарантира сигурността на всички български граждани


Цецка Цачева: Държавата работи и гарантира сигурността на всички български граждани
Цецка Цачева каза, че разчита на мъдростта на българските граждани, на хората с натрупан житейски опит, но и на младите граждани с активна позиция
02 Ноември 2016, Сряда, 21:55 ч.

Като свой приоритет кандидатът на ГЕРБ за президент заяви продължаването на реформата в образованието и в съдебната система


Като президент ще работя за просперитета на държавата ни, за да може всеки човек, независимо къде в страната се намира, да може да живее достойно и да има сигурни доходи. Това може да се случи, ако България остане фактор на стабилност на Балканите и в Европа. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Бобов дол. Тя обясни, че дебатът за бъдещето на България трябва да се води лице в лице с българските граждани. „По време на срещите си с хора в цялата страна винаги призовавам за разум и за мъдрост, защото само когато държавата е стабилна институциите работят. Централната власт трябва да работи в синхрон с местното управление, за да продължат да се развиват населените места в цялата страна“, подчерта Цачева.

Като свой приоритет кандидатът на ГЕРБ за президент заяви продължаването на реформата в образованието и в съдебната система. „От нас се очаква да бъдем политически активни и да не се поддаваме на манипулации. Държавата е на мястото си – правителството на Бойко Борисов провежда правилните политики и гарантира сигурността на гражданите. В момента България се ползва с доверие от Европа и европейската солидарност достига до всички региони на страната“, обясни Цецка Цачева. Тя подчерта, че е важно Националната програма за енергийна ефективност да бъде продължена.

„Там, където вече са се възползвали от безвъзмездното саниране, хората ме спират и ми казват, че сметките им за ток намаляват, а жилищата им са много по-красиви и уютни“, посочи тя. 

Цецка Цачева каза, че разчита на мъдростта на българските граждани, на хората с натрупан житейски опит, но и на младите граждани с активна позиция за бъдещето на страната. „Политическата апатия е най-големият ми опонент. Затова се обръщам към вас с молба да бъдете посланици на стабилността. Заедно можем да вдъхнем вяра на хората, че развитието на България зависи от техния избор. За тези от вас, които вече са решили, че ще подкрепят мен и вицеадмирал Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината, искам да заявя, че ние винаги сме работили и винаги ще работим в интерес на всички български граждани. Ние не делим хората“, категорична бе Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че по Конституция президентът е държавник, олицетворяващ единството на нацията. „Като президент на България Цецка Цачева може да постигне това обединение. Тя има огромен потенциал като политик и държавник. Цецка Цачева знае как да направи така, че България да бъде мирна държава, уважавана сред партньорите ни в Европа“, подчерта вицеадмирал Манушев.
На срещата присъстваха Росица Борисова – общински координатор на ГЕРБ-Бобов дол, ръководството на ГЕРБ в Бобов дол и общински съветници.



17
Коментара
Флагман.БГ По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил 12/05/2024, Неделя 22:00 0
Как се забавляват зодиите
Как се забавляват зодиите 12/05/2024, Неделя 21:20 0
Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
17
Коментара по темата
17.
Макачанов
03.11.2016 10:00:50
0
1
Аве къв Македонец ще ми става президент на България!!!
16.
Каракачанов
03.11.2016 09:53:32
0
1
Каракачана предзидент няма да стане, но на журналистката от Референдум в БНТ е хвърлил око. Гледах го на дебата във вторник. И тя има симпатии.
Иначе за балотаж с ГЕРБ има шанс, ако избирателната активност е ниска и хората отидат я за гъби, я за риба в неделя...
Радев е бита карта. Ще видите в края на седмицата :)
15.
бивш евроатлантик и бивш сдсар
03.11.2016 03:32:55
1
2
Бях евроатлантик вече не съм,бях от сдс -то но и те се оказаха по големи разбойници от комунягите .След това започнах по трезво да ги наблюдавам БСП-то герб патриоти и т.н.-ми те всички една майка ги е родила-БКП.
14.
войн бургаски
03.11.2016 02:04:45
1
4
И аз тъй.Патриотите!От Каракачана чух за първи път че президента освен вето зе нещо има право да насрочва референдум ако сметне за нужно и то без да има събрани подписи от хората.Проверих и е така а предишните президенти са мишкували.
13.
фенчо
03.11.2016 02:03:59
2
3
до George - ти на какви наркотици си?
Хайде, още няколко дена, Радев да печели и всички трофеи да се скатават до следващите избори.
12.
бг патриотар
03.11.2016 02:01:47
2
1
Каракачанов!Стига вече предатели и бездушници!
11.
Вили
03.11.2016 02:00:33
1
6
Днес ме спряха в Бургас активисти на Герб и раздават ли раздават бол техни рекламни материали.На въпроса защо няма поне едно изречение някакво послание или обещание- по запалките,стъргалките за лед и тъй нататък,общински съветник от ГЕРБ в нашия град погледна "умно",почеса се и каза "ами де да знам"
10.
до 10
02.11.2016 22:20:59
4
1
Рошав вземи си гребенче за твоите невчесани мисли.
Корнелия е другарка само пред бабите от актива на бсп-то. Иначе си е госпожа милионерка от приватизацията на Костов :)
Лягай да спиш, утре цял ден ще спамиш безумия.
9.
рошавия
02.11.2016 22:08:37
1
3
Чакам и другите тролчета - чичо пенчо, автопилот....само че не си правете труда да пишете фермани, никой не ви чете пропагандата за другарката от БКП...
8.
Мина
02.11.2016 21:55:09
9
0
5 причини да гласувам за Цецка Цачева:

1. Цачева е единственият кандидат, който гарантира твърдата прозападна ориентация на България като член на ЕС и НАТО, като едновременно с това няма да застраши сигурността на страната ни с необмислени действия спрямо трети страни.

2. С два мандата като председател на Народното събрание, Цецка Цачева е единственият държавник сред кандидатите за президент. Тя е доказан лидер и човек, който може да носи отговорност в трудни моменти.

3. Подкрепата за Цачева е ясна и категорична – от най-голямата политическа партия в страната. Тя не се крие зад инициативни комитети с неясно финансиране.

4. Цецка Цачева е единственият кандидат, който е доказал, че може да обедини нацията (основната функция на президента). Това нейно качество е многократно признато от всички парламентарни сили в Народното събрание.

5. Професионалният и житейският опит на Цачева съчетават по най-добър начин всички качества, които са нужни на Държавния глава, за да изпълнява успешно функциите, отредени му от Конституцията – познаване на законодателния процес, конституционните норми, отношенията между институциите, държавния протокол и международните отношения.




5 причини да НЕ гласувам за Румен Радев:

1. С Радев като президент България ще върне образа си на „Троянски кон“ на Путин в ЕС, което ни обрича на изолация от западните ни партньори и преориентиране на външнополитическия курс от Европа към Евразия.

2. Начинът, по който Радев напусна Българската армия, показва неуважение към институциите и абдикиране от отговорност, когато трябва да се справи с реален проблем. За сметка на това, начинът, по който дезертира от армията, осребрявайки материалните си бонуси за сметка на данъкоплатците, показва меркантилност, дребнавост и егоизъм.

3. Като кандидат на инициативен комитет, зад който стоят неясни политически субекти и огромни съмнения за скрито финансиране от черни каси, Радев ще бъде зависим от тъмни сили, които ще дърпат конците му задкулисно, подобно на експеримента Орешарски.

4. Радев не може да бъде обединител на нацията, защото първо като генерал разедини армията, а след това като кандидатпрезидент разедини лявото политическо пространство.

5. Биографията на Радев показва, че той няма необходимия опит и знания, за да заеме най-високия пост в държавата.
7.
George
02.11.2016 21:44:25
8
0
Искаме България да се развива. Път назад няма. ГЕРБ няма алтернатива. Никой не е построил и 1/100 от това, което направиха за Бургас и страната.
Николов най-добрия кмет, Цачева - президент!
6.
zatova
02.11.2016 21:43:55
0
7
Затова имам 3 ключалки и СОТ и влязоха вкъщи, и ме обраха пред вкъщи.
5.
до БСП/ДПС
02.11.2016 21:40:39
7
2
Никога повече БСП/ДПС!
Никога повече фалирали банки!
Никога повече спрени еврофондове!

Номер 17 в неделя :)))
4.
Ирина
02.11.2016 21:39:07
4
0
Нужни са разум и за мъдрост, защото само когато държавата е стабилна институциите работят. Централната власт трябва да работи в синхрон с местното управление, за да продължат да се развиват населените места в цялата страна.
3.
бургазлия
02.11.2016 21:37:01
9
0
Цачева е жената, която може да гради мостове, а не да разделя нацията, както някои от политическите опоненти се стремят да правят през цялата предизборна кампания. Демократична България отново има нужда от подкрепа. Подкрепа за изключителния и водещ законотворец госпожа Цецка Цачева, подкрепа за човека символ на чест и достойнство адмирал Манушев. Подкрепа, която трябва да бъде дадена за достойнството на президентската институция.
2.
FREE BULGARIA
02.11.2016 20:59:33
1
6
Гербавите тролове никакви ги няма, явно се усещат, че нещата отиват на никъде и стоят тихо и кротко...
1.
победа с номер 17
02.11.2016 20:23:03
7
1
Успех госпожо Президент!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят Концентрирате се върху собствените си емоции Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба  90 на сто от обитателите на рибарското селището не са чували за нея, но Георги Димов е ловял 400-килограмови екземпляри в океана Как се забавляват зодиите Как се забавляват зодиите Водолеите обичат общуването, а Близнаците обичат шумните забавления в многолюдна компания Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Как може след 4 години ремонт, гарата все още да няма  нито едно електронно табло  показващо пристигащите и заминаващите влакове, вайка се един от потърпевшите  Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Вижте рецептата Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Кратка разходка след последното ви хранене има много положителни ефекти върху  тялото и ума Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Идеята им за подпомагане на полетите може да доведе до целогодишен характер на туристически поток към страната ни, коментира Евтим Милошев Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Проблемът е, че Борис Минков, който е редактор на романа, е и член на журито Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Прокуратурата във Велико Търново започна разследване, револверът бил отавен без надзор от собственика му
Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори