×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цецка Цачева: Държавата работи и гарантира сигурността на всички български граждани


Цецка Цачева: Държавата работи и гарантира сигурността на всички български граждани
Цецка Цачева каза, че разчита на мъдростта на българските граждани, на хората с натрупан житейски опит, но и на младите граждани с активна позиция
02 Ноември 2016, Сряда, 21:55 ч.

Като свой приоритет кандидатът на ГЕРБ за президент заяви продължаването на реформата в образованието и в съдебната система


Като президент ще работя за просперитета на държавата ни, за да може всеки човек, независимо къде в страната се намира, да може да живее достойно и да има сигурни доходи. Това може да се случи, ако България остане фактор на стабилност на Балканите и в Европа. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Бобов дол. Тя обясни, че дебатът за бъдещето на България трябва да се води лице в лице с българските граждани. „По време на срещите си с хора в цялата страна винаги призовавам за разум и за мъдрост, защото само когато държавата е стабилна институциите работят. Централната власт трябва да работи в синхрон с местното управление, за да продължат да се развиват населените места в цялата страна“, подчерта Цачева.

Като свой приоритет кандидатът на ГЕРБ за президент заяви продължаването на реформата в образованието и в съдебната система. „От нас се очаква да бъдем политически активни и да не се поддаваме на манипулации. Държавата е на мястото си – правителството на Бойко Борисов провежда правилните политики и гарантира сигурността на гражданите. В момента България се ползва с доверие от Европа и европейската солидарност достига до всички региони на страната“, обясни Цецка Цачева. Тя подчерта, че е важно Националната програма за енергийна ефективност да бъде продължена.

„Там, където вече са се възползвали от безвъзмездното саниране, хората ме спират и ми казват, че сметките им за ток намаляват, а жилищата им са много по-красиви и уютни“, посочи тя. 

Цецка Цачева каза, че разчита на мъдростта на българските граждани, на хората с натрупан житейски опит, но и на младите граждани с активна позиция за бъдещето на страната. „Политическата апатия е най-големият ми опонент. Затова се обръщам към вас с молба да бъдете посланици на стабилността. Заедно можем да вдъхнем вяра на хората, че развитието на България зависи от техния избор. За тези от вас, които вече са решили, че ще подкрепят мен и вицеадмирал Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината, искам да заявя, че ние винаги сме работили и винаги ще работим в интерес на всички български граждани. Ние не делим хората“, категорична бе Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че по Конституция президентът е държавник, олицетворяващ единството на нацията. „Като президент на България Цецка Цачева може да постигне това обединение. Тя има огромен потенциал като политик и държавник. Цецка Цачева знае как да направи така, че България да бъде мирна държава, уважавана сред партньорите ни в Европа“, подчерта вицеадмирал Манушев.
На срещата присъстваха Росица Борисова – общински координатор на ГЕРБ-Бобов дол, ръководството на ГЕРБ в Бобов дол и общински съветници.



17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Макачанов
03.11.2016 10:00:50
0
1
Аве къв Македонец ще ми става президент на България!!!
16.
Каракачанов
03.11.2016 09:53:32
0
1
Каракачана предзидент няма да стане, но на журналистката от Референдум в БНТ е хвърлил око. Гледах го на дебата във вторник. И тя има симпатии.
Иначе за балотаж с ГЕРБ има шанс, ако избирателната активност е ниска и хората отидат я за гъби, я за риба в неделя...
Радев е бита карта. Ще видите в края на седмицата :)
15.
бивш евроатлантик и бивш сдсар
03.11.2016 03:32:55
1
2
Бях евроатлантик вече не съм,бях от сдс -то но и те се оказаха по големи разбойници от комунягите .След това започнах по трезво да ги наблюдавам БСП-то герб патриоти и т.н.-ми те всички една майка ги е родила-БКП.
14.
войн бургаски
03.11.2016 02:04:45
1
4
И аз тъй.Патриотите!От Каракачана чух за първи път че президента освен вето зе нещо има право да насрочва референдум ако сметне за нужно и то без да има събрани подписи от хората.Проверих и е така а предишните президенти са мишкували.
13.
фенчо
03.11.2016 02:03:59
2
3
до George - ти на какви наркотици си?
Хайде, още няколко дена, Радев да печели и всички трофеи да се скатават до следващите избори.
12.
бг патриотар
03.11.2016 02:01:47
2
1
Каракачанов!Стига вече предатели и бездушници!
11.
Вили
03.11.2016 02:00:33
1
6
Днес ме спряха в Бургас активисти на Герб и раздават ли раздават бол техни рекламни материали.На въпроса защо няма поне едно изречение някакво послание или обещание- по запалките,стъргалките за лед и тъй нататък,общински съветник от ГЕРБ в нашия град погледна "умно",почеса се и каза "ами де да знам"
10.
до 10
02.11.2016 22:20:59
4
1
Рошав вземи си гребенче за твоите невчесани мисли.
Корнелия е другарка само пред бабите от актива на бсп-то. Иначе си е госпожа милионерка от приватизацията на Костов :)
Лягай да спиш, утре цял ден ще спамиш безумия.
9.
рошавия
02.11.2016 22:08:37
1
3
Чакам и другите тролчета - чичо пенчо, автопилот....само че не си правете труда да пишете фермани, никой не ви чете пропагандата за другарката от БКП...
8.
Мина
02.11.2016 21:55:09
9
0
5 причини да гласувам за Цецка Цачева:

1. Цачева е единственият кандидат, който гарантира твърдата прозападна ориентация на България като член на ЕС и НАТО, като едновременно с това няма да застраши сигурността на страната ни с необмислени действия спрямо трети страни.

2. С два мандата като председател на Народното събрание, Цецка Цачева е единственият държавник сред кандидатите за президент. Тя е доказан лидер и човек, който може да носи отговорност в трудни моменти.

3. Подкрепата за Цачева е ясна и категорична – от най-голямата политическа партия в страната. Тя не се крие зад инициативни комитети с неясно финансиране.

4. Цецка Цачева е единственият кандидат, който е доказал, че може да обедини нацията (основната функция на президента). Това нейно качество е многократно признато от всички парламентарни сили в Народното събрание.

5. Професионалният и житейският опит на Цачева съчетават по най-добър начин всички качества, които са нужни на Държавния глава, за да изпълнява успешно функциите, отредени му от Конституцията – познаване на законодателния процес, конституционните норми, отношенията между институциите, държавния протокол и международните отношения.




5 причини да НЕ гласувам за Румен Радев:

1. С Радев като президент България ще върне образа си на „Троянски кон“ на Путин в ЕС, което ни обрича на изолация от западните ни партньори и преориентиране на външнополитическия курс от Европа към Евразия.

2. Начинът, по който Радев напусна Българската армия, показва неуважение към институциите и абдикиране от отговорност, когато трябва да се справи с реален проблем. За сметка на това, начинът, по който дезертира от армията, осребрявайки материалните си бонуси за сметка на данъкоплатците, показва меркантилност, дребнавост и егоизъм.

3. Като кандидат на инициативен комитет, зад който стоят неясни политически субекти и огромни съмнения за скрито финансиране от черни каси, Радев ще бъде зависим от тъмни сили, които ще дърпат конците му задкулисно, подобно на експеримента Орешарски.

4. Радев не може да бъде обединител на нацията, защото първо като генерал разедини армията, а след това като кандидатпрезидент разедини лявото политическо пространство.

5. Биографията на Радев показва, че той няма необходимия опит и знания, за да заеме най-високия пост в държавата.
7.
George
02.11.2016 21:44:25
8
0
Искаме България да се развива. Път назад няма. ГЕРБ няма алтернатива. Никой не е построил и 1/100 от това, което направиха за Бургас и страната.
Николов най-добрия кмет, Цачева - президент!
6.
zatova
02.11.2016 21:43:55
0
7
Затова имам 3 ключалки и СОТ и влязоха вкъщи, и ме обраха пред вкъщи.
5.
до БСП/ДПС
02.11.2016 21:40:39
7
2
Никога повече БСП/ДПС!
Никога повече фалирали банки!
Никога повече спрени еврофондове!

Номер 17 в неделя :)))
4.
Ирина
02.11.2016 21:39:07
4
0
Нужни са разум и за мъдрост, защото само когато държавата е стабилна институциите работят. Централната власт трябва да работи в синхрон с местното управление, за да продължат да се развиват населените места в цялата страна.
3.
бургазлия
02.11.2016 21:37:01
9
0
Цачева е жената, която може да гради мостове, а не да разделя нацията, както някои от политическите опоненти се стремят да правят през цялата предизборна кампания. Демократична България отново има нужда от подкрепа. Подкрепа за изключителния и водещ законотворец госпожа Цецка Цачева, подкрепа за човека символ на чест и достойнство адмирал Манушев. Подкрепа, която трябва да бъде дадена за достойнството на президентската институция.
2.
FREE BULGARIA
02.11.2016 20:59:33
1
6
Гербавите тролове никакви ги няма, явно се усещат, че нещата отиват на никъде и стоят тихо и кротко...
1.
победа с номер 17
02.11.2016 20:23:03
7
1
Успех госпожо Президент!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори