×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как мъжете разбират добра ли си в леглото


27 Октомври 2016, Четвъртък, 23:52 ч.
Източник: cosmopolitan.bg


Ето ти няколко изненадващи сигнала, по които сладурът насреща разчита коефициента ти на полезно действие в спалнята далеч преди да сте стигнали до нея.
Убедена си, че щом излезеш с някой мъж, той автоматично започва да превърта в главата си порочни картини на тема страхотните ти умения в леглото? Е добре, така си е. Само че въпросният тип не разчита единствено на въображението си, което му нашепва колко красиво ще бъде тялото ти без дрехи. Можеш да заложиш любимите си обувки, че той обръща внимание и на някои двусмислени знаци в държанието ти.

ГОВОРЪТ ТИ
А ти си мислеше, че мъжете не ги бива за слушатели! Нищо подобно. Истината е, че следим много внимателно всяка твоя дума. И колкото по-гладко говориш, толкова по-добре. “Дразня се от лошия начин на изразяване – твърди Милен (27). Наскоро той се сблъскал с жена, на която правилният изказ не бил най-силната страна. - Изглеждаше много готино гадже, но като си отвори устата, всяка втора дума беше “значи” и “просто”. А когато не съм заинтригуван извън спалнята, нямам желание да стигам до нея.” И внимавай със словесните откоси – ако скачаш от тема на тема, ще решим, че си прекалено погълната от себе си, за да бъдеш добра любовница. Последен съвет: жените, които непрекъснато говорят за секс, ни се струват по-скоро забавни отколкото способни да ни доставят удоволствие, така че ограничи мръсните приказки. За твое добро е.

ХРАНЕНЕТО
Ако гаджето, с което сме на среща, предпочита разнообразното меню, си вадим извода, че ще е готова да експериментира и в други области. Ако обектът на твоето желание предложи нещо нестандартно (да речем, индийска кухня), не се колебай, ами действай смело.
За да разгадаем предварително креватните ти маниери, обръщаме внимание и на начина, по който похапваш. Така поне твърди Мартин (25): “Последното ми гадже се хранеше лакомо – разкъсваше дюнера и облизваше соса от пръстите си. Беше дяволски добра в леглото.” Но ако ровиш срамежливо в чинията си, или още по-лошото – броиш всяка хапка в диетичното си меню, нищо чудно твоят придружител да поиска сметката, още преди да са ви сервирали кафето.

ЧУВСТВОТО ТИ ЗА ХУМОР
Хей, това е среща с гадже, не политическа сбирка на високо равнище. Затова гледай да не взимаш нещата твърде насериозно. Жените често си поставят ограничения, когато става дума за майтапи: “Не можеш да се шегуваш с това”, ”Не можеш да се шегуваш с онова”, досадно звучи! Предпочитам гадже, което се майтапи без излишни задръжки, изглежда много секси” - казва Ангел (33). Тоест не бъди чак толкова дипломатична. Това показва на мъжете, че имаш лоша страна и не си докачлива. В превод: няма да ни гледаш все едно сме триглава ламя, ако по време на секс предложим нещо по така.

НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО СЕ ДОКОСВАШ
Сигурно ще решиш, че в главите ни нонстоп се върти порно лента и ще имаш пълното право, впрочем, но това е положението! Видим ли жена, която не се срамува да се докосва, няма как да не си помислим: “Уау, каква гореща мацка!” Когато подсъзнателно прокараш ръка по тялото си, показваш, че се харесваш и се чувстваш добре в кожата си. “На една от първите ни срещи гаджето ми оправи каишката на обувката си, без да откъсва очи от моите – спомня си Жоро (29). - Изглеждаше спокойна и самоуверена, а моментът беше странно интимен.” Така че препоръчваме ти да се галиш на воля! Не след дълго ще копнеем и ние да направим същото.



2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
Славчо Жеков Ярето
28.10.2016 00:28:11
1
3
Ko lapa hubo vednaga razbiram pochne li da drashti sas zubi ne stava vednaga i biq shuta dasa oprawq shi i ibamaikata kurvenska
1.
ларито
28.10.2016 00:00:52
1
2
Тинка и тя е много палава като хапва особено като откраднаха с доката две тави със съралий и заспа на пейката затова е голяма палавница
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори