×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цветан Цветанов: Избирането на Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантира стабилността на страната


12 Октомври 2016, Сряда, 10:28 ч.

В годините тя показа диалогичност и лидерски качества, които малцина притежават, отбеляза Цветанов

Правителството на Бойко Борисов пое ангажимент и още в началото на следващата година ще бъдат отпуснати 1,5 млн.лева за ремонта на входа и  на централния път в Лом. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Лом.

“ И отпускането на тези средства, и реализирането на други проекти, и възможността община Лом да се възползва от европейската солидарност могат да бъдат възможни, само при управлението на Бойко Борисов. Затова е нужна стабилност и тази стабилност може да бъде допълнително гарантирана с избирането на президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев“, категоричен бе Цветанов.

Той припомни пред жителите на Лом какво причини на българските общини и на всички български граждани „експериментът Орешарски“ – спрени еврофондове, прекратени проекти, никакъв диалог с общините, фалит на банки, увеличен дефицит. „Кметът на Лом Пенка Пенкова е един от хората, които работят много. Вашето доверие към ГЕРБ на изборите през 2015 г. донесе промяната за Лом. Само преди дни бяха отпуснати 550 00 лева целево за ремонт на улиците в Лом и този ангажимент на правителството не стига до тук, защото ще се работи за осигуряване на средства за ремонт на водопровода на града“, посочи още Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова жителите на Лом да дадат ясен знак за подкрепа към правителството на Бойко Борисов, като подкрепят първата жена президент на България Цецка Цачева. “В годините тя показа диалогичност и лидерски качества, които малцина притежават. Всички знаем,ч е жените са по-амбицирани да постигат реални резултати и политики. Вицеадмирал Пламен Манушев ще подпомага компетентно и сърцато работата на г-жа Цачева като вицепрезидент. Те ще бъдат отворени за диалог с всички български граждани от всички населени места“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Цветанов призова жителите на Лом да гласуват масово, за да може кандидат-президентската двойка на ГЕРБ да бъде избрана още на първи тур. По думите му, така ще бъде възможно парите, които биха били похарчени за провеждане на втори тур на изборите, да отидат за развитие на българските общини. Зам.-председателят на ГЕРБ изрази увереност, че победата на първи тур е възможна, защото на вчерашната среща на Цецка Цачева и Пламен Манушев с жителите на Видин са присъствали над 2000 човека, а преди дни също във Видин с Илияна Йотова са се срещнали едва 87 човека.
„Манипулациите и сценариите от типа „Костинброд“ са запазена марка на БСП и техните приятели. За да не ни управляват експерименти като Орешарски на 6-ти ноември гласувайте с номер 17 в бюлетината“, обърна се Цветан Цветанов към хората.



20
Коментара
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 7
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
20
Коментара по темата
20.
Антипилотът
12.10.2016 20:32:30
2
0
Цачева е най- подходящата кандидатура за президент. Трайчо е същият като Плевнелиев - без никаква харизма. А ако чакаме един пот да ни оправи...
19.
Чичо Пенчо
12.10.2016 20:30:15
0
0
ГЕРБ НАПРАВИХА ВИДИМИ ЗА СТРАНАТА НЕЩА, А КАКВЖ СТОРИХА КОМУНИСТИТЕ?! ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ВЛАСТ СЪБОРИХА И ФАЛИРАХА КТБ! ДОКАРАХА ХОРАТА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА
18.
ким чен николов
12.10.2016 19:59:51
0
1
Да си внесем майка от КНДР ...
17.
Вартоломей 20
12.10.2016 19:23:17
1
1
До Фенчо: Повечето политици, особено тези на по-високите постове си прибират "финикийските знаци в портфейлите" - факт. Каквото и да правим, скоро няма да можем да променим народопсихологията на българина. Факт е обаче, че и по време на ГЕРБ освен да си прибират финикийските знаци, са влагали и такива в построяването на пътища, детски градини, басейни, вело проекти, интегриран градски транспорт и т.н. - говоря конкретно за Бургас. Тъй че правилно са казали хората, че има видима промяна при управлението на ГЕРБ.
16.
фенчо
12.10.2016 18:27:48
1
2
само като прочета в някой от коментарите, че при герб имало видим е резултати и ми става ясно, че е някой от драскачите им. Айде малко сменете репертоара, моля, че прозирате. Видими резултати, пък невидими финикийски знаци в портфейла ми. А пък, ако тръгнем да говорим за външна политика - там верно е видимо - пълен таш*к. България заслужава по-добри управници и ноември месец първият ще е налице -ген.Радев!
15.
НИК до Ирина
12.10.2016 17:55:30
0
2
АЗ, ДРАГА МИ ИРИНАИ ИМАМ ПРОТИВ САМО КАНДИДАТУРАТА НА ЛЕЛЯ ВИ ЦЕЦКА ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БА!!!
ИМАМ ПРОТИВ ,ЗАЩОТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ПОТРЕСЕНА И ВЪЗМУТЕНА ОТ РОСКО ГЕРБЕРЧЕТО, КОЕТО ОПОЗОРИ БЪЛГАРИЯ И СРИНА РЕПУТАЦИЯТА И ДО ДЪНОТО НА МАРИАНСКАТА ПАДИНА!!!
А ЛЕЛЯ ВИ ЦЕЦКА, Е КРАЙНО НЕКОМПЕТЕНТНАТА НАСЛЕДНИЧКА НА ДОСЕГАШНИЯ ИНДИВИД ЗАЕМАЩ ТОЗИ ПОСТ,И ЩЕ Е ПОРЕДНАТА ГЕРБАДЖИЙСКА "КАЛИНКА" (КАТО ДОСЕГАШНИЯ), КОЯТО ЩЕ КОЗИРУВА НА БОЙЧО ЗА ДА МОЖЕ ТОЙ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ДА СИ ПРОБУТВА В ПАРЛАМЕНТА УГОДНИТЕ НЕМУ ЗАКОНИ.....И ДА НЯМА НИКАКВИ ПРИТЕСНЕНИЯ ,ЧЕ НЯЩОЙ ЩЕ МУ НАЛОЖИ ВЕТО !!!!!!!.......А, КОГАТО ГЕН.РАДЕВ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ МОЖЕ ДА НОЛОЖИ ВЕТО НА ВСЕКИ ЗАКОН,КОЙТО Е В УЩЪРБ НА ОБЩЕСТВОТО И БЪЛГАРИЯ........ДА НЕ СПОМЕНАВАМ,ЧЕ ТОЙ ИМА НАЙ-ФЕНОМЕНАЛНАТА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ ДА БЪДЕ "ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БА"!!!!!!!!!!
ИМАМ СЪЩО ТАКА ПРОТИВ И ЕДНА СОЦИОЛОЖКА, КОЯТО ПРЕДИ Е ВИЖДАЛА РПУ НА КАРТИНКА, СЕГА ДА БЪДЕ МИНИСТЪР НА ВР!!!!!!!
ИМАМ, СЪЩО ТАКА ПРОТИВ И НАЦИОНАЛНАТА ПРЕДАТЕЛКА КУНЕВИЦА, КОЯТО ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМА ОТ ОБРАЗОВАНИЕ ДА Я НАЗНАЧИ БОЙЧО ЗА МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗА ДА КРАДЕ И УГОДНИЧИ НА АНТИБЪЛГАРСКИ НПО-ТА И ДА ПОДМЕНЯ ПОД ТЯХНАТА ДИКТОВКА САМОСЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧЕНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ИМАМ ПРОТИВ И НЯКАКЪВ СИ ,КОЙТО СИ НЯМА И ПОНЯТИЕ ОТ ИКОНОМИКА ЗА БЪДЕ ПОСТАВЕН ЗА МИН. НА ИКОНОМИКАТА!!!!!!!!!!!!!
.....ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ С ПРИМЕРИТЕ??????????
ИНАЧЕ ДРАГА МИ ИРИНА, ОБОЖАВАМ ЖЕНИТЕ......И СЪМ ГОЛЯМ ЦЕНИТЕЛ НА КРАСИВИТЕ ЖЕНИ!!! ;-))
БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА ДРАГА МИ ИРИНА И ДАНО СЕ ВРАЗУМИШ :-)
14.
Ирина
12.10.2016 16:37:47
2
2
И аз смятам , че ГРЕБ направиха много неща и резултатите са видими, но коне с капаци дал Бог.И за що не г-жа Цачева - главнокомандаващ?!Какво лошо - подготвена, ,ерудирана, умерена...А Вие НИК -нещо против жените ли имате или просто така ми се струва?
13.
Саша
12.10.2016 16:03:20
1
2
Напълно подкрепям "стабилния". ГЕРБ направиха видими неща за България, преди тях не се усещаше никаква промяна, другите само знаеха да си прибират паричките в джобовете и банковите сметки и да се оправдават за бездействието си. ГЕРБ дойдоха на власт и нещата малко по-малко взеха да се случват. И аз ще гласувам отново за тях.
12.
НИК
12.10.2016 15:21:38
1
1
Много т*по парче си бе "Гражданин"
ТИ ЛИ САМО НЕ РАЗБРА ,ЧЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ НЯМА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ ИЛИ КОАЛИЦИЯ ,А ЩЕ СЕ ГЛАСУВА ЗА "ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ" И "ПРЕЗИДЕНТ"???!!!!!! ИЗБИРАМЕ ,КОЙ Е НАЙ-ДОБЛЕСТЕН И ДОСТОЕН ДА БЪДЕ НА ТОЗИ ПОСТ!
ТАКА,ЧЕ МОЕТО МОМЧЕ, ТИ И ДРУГИТЕ ЗОМБИРАНИ ОТ ГЕРБ СИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЛЕЛЯ ВИ ЦЕЦКА, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА РОЛЯ ЩЕ Е СЪЩАТА, КАТО НА РОСКО ГЕРБЕРЧЕТО,КОЕТО ЗА 4 ГОДИНИ ОПОЗОРИ БЪЛГАРИЯ В СВЕТОВЕН МАЩАБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НО МИСЛЕЩИЯ И КАДЪРЕН НАРОД,КОЙТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ИЗТРЕЩЯЛ ТОТАЛНО Е РЕДНО ДА ГЛАСУВА ЗА ГЕН. МАЙОР РУМЕН РАДЕВ.......ИЛИ ЗА ДРУГ КАНДИДАТ,АКО СМЕТНАТ ,ЧЕ БИ БИЛ ПО-ДОСТОЕН ЗА ТОЗИ ПОСТ.....................НО ЗА БОГА НЕ И ЗА ЛЕЛЯ ВИ ЦЕЦКАААААА!!!!!!!!!!!
11.
Гражданин
12.10.2016 14:32:23
3
0
БСП и тяхното правителство начело с Пламен Орешарски ни докараха почти до просешка тояга.Незнам как може да има толкова неорентирани хора или са им промити мозъците.Благодарение на ГЕРБ държавата уверено върви към стабилност.Налага ми се да контактувам с много хора и смело мога да заявя, че дори твърдия електорат на БСП не знае за кого да гласува на тези избори.Самите те признават предимставата на ГЕРБ .Електората на БСП не наясно кой е този човечец- ген.Радев- самите те споделят, че е парашутист, но като чета как яростно го защитават някои хора- явно добре им плащат...То толкова злоба отдавна не ми се беше случвало да усетя от 10 реда. А пък ако е подготвен ген.Радев за космонавт - да стане космонавт- там ще по-полезен, защото знае да изпълнява команди!
10.
стабилния пак
12.10.2016 13:09:38
4
0
то се вижда :) няма за какво да се убеждавам сам. пак казвам, ГЕРБ поне правят видими неща, които се усещат от всички и реално се подобрява, аз пак за тях ще гласувам!!!
9.
до стабилен
12.10.2016 12:58:52
0
5
толкова си сигурен и стабилен, че явно трябва да го повториш и потретиш, за да убедиш дори себе си!
8.
стабилен
12.10.2016 12:49:45
2
0
Аз работя и се чувствам сигурен и стабилен. Не съм нито схемаджия, нито политик, с честна работа се издържам и нямам никакви проблеми. Не видяхте ли при предишните управления какво беше и сега какво е?? Не се излагайте моля ви сеАз работя и се чувствам сигурен и стабилен. Не съм нито схемаджия, нито политик, с честна работа се издържам и нямам никакви проблеми. Не видяхте ли при предишните управления какво беше и сега какво е?? Не се излагайте моля ви се
7.
Коя стабилност?
12.10.2016 12:42:28
0
5
Само не стана ясно коя стабилност ще се гарантира? Може би тази на статуквото, на депутатите, на техните доходи и привилегии. Защото не познавам човек, който да се чувства сигурен и стабилен към настоящия момент - нито за работата си, нито за бизнеса си, нито за бъдещето на децата си! Да не става дума пък за емигрантите, които ни натрисат без да са питали когото и да било.
6.
до големите букви
12.10.2016 12:29:01
4
1
много си развълнуван нещо! генералчето да не му се спука парашута
5.
НИК
12.10.2016 12:05:32
0
5
ОЧЕВАДНО Е, ЧЕ ФЛАГМАН ПРАВИ ЖАЛКИ ОПИТИ ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ В ПОЛЗА НА ГЕРБ!!!!!
ФЛАГМАН, ЯКО КРИЯТ ИНФОРМАЦИЯ И СТАТИИ ЗА ГЕН.РУМЕН РАДЕВ, А ПУБЛИКУВАТ НА ПОРАЗИЯ СМЕХОТВОРНО-ВЪЗХВАЛИТЕЛНИ СТАТИ ЗА ЛЕЛЯ ВИ ЦЕЦКА И ЦВ.ЦВ ГОВОРИТЕЛЯ И!!!!!!!!!!!!!
ДОРИ ДНЕ ФЛАГМАН СКРИХА ОТ САЙТА СИ НАЙ-КОМЕНТИРАНАТА СТАТИЯ СВЪРЗАНА С ГЕРБ...
http://www.flagman.bg/article/111486
ПРОСТО ЗАЩОТО В НЕЯ ГЕРБ, БЯХА ТОТАЛНО ОПЛЮТИ ОТ ГРАЖДАНИТЕ С 90 КОМЕНТАРА ОСМИВАЩИ И ОПЛЮВАЩИ ГЕРБ И БОЙЧО!!!!!!!!!!
ФЛАГМАН, ДА ЗНАЕТЕ ,ЧЕ С ТЕЗИ СИ СМЕХОТВОРНИ ДЕЙСТВИЯ ЕФЕКТА ВИ БЕШЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО РАЗГНЕВЯВАНЕ НА БУРГАСЛИИТЕ И ОЩЕ ПО-МАСОВА ПОДКРЕПА ЗА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ...........КАКТО И ТРЯБВА ДА БЪДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
Открийте Разликите
12.10.2016 11:51:36
1
5
Орешарски 1Милиард при бОЙКО+ГЕРБ 16МИЛИАРДА ЗАЕМИ
3.
НИК
12.10.2016 11:40:30
1
6
А УМНИТЕ ХОРА ЗАБЕЛЯЗАХА ЛИ ДО КАКВИ ВИСИНИ СЕ ИЗДИГНА ГЕРБАДЖИЙСКОТО НАГЛЯРСТВО ???
КАК ГЕРБАДЖИЙЧЕТАТА СЕ ПОДИГРАВАТ С ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ.......
ЦЯЛА ГОДИНА СЕ ГАВРЕХА СЪС СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ,А СЕГА СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИЗБОРНО ИМ ЗАЯВАВАТ ,ЧЕ ЩЕ ОТМЕНЯТ ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА НА МВР И ТЕ НЯМАЛИ ДА БЪДАТ ОЩЕТЕНИ??!!!!
СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИ ЗИБОРИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ГАВРЯТ И СЪС ЛЕКАРИТЕ И МЕДИЦИНСКИЯ ПЕРСОНАЛ, КАТО СНОЩИ ТРИУМФАЛНО ПО ЦЕНТРАЛНИТЕ ЕМИСИИ "НОВИНИ", СЕ ТРЪБИ ,ЧЕ ЩЯЛО ДА ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ИМ!??!!
СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ,ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ГАВРЯТ И С НАДЕЖДИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ ,КАТО И ЗА ТЯХ ИЗВЕДНЪЖ СЕ НАМЕРИХА МИЛИАРДИ ЛВ. ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ ??!!!
ОТ КЪДЕ ЛИ ГИ ИЗРОВИ БОЙЧО ТЕЗИ МИЛИАРДИ, ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ??????????МНОГО ИНТЕРЕСНО!!!!........ДО ВЧЕРА НЯМАШЕ ГРАМ ЛЕВ ЗА ТЯХ ????????
И АКО ТОВА НЕ Е ГЕРБАДЖИЙСКО ПОДКУПНИЧЕСТВО.........ЗДРАВЕ МУ КАЖИ??????????????????????????
САМО ,ЧЕ НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ВИДИ ДАЛИ ПОЛИЦАИ, ВОЕННИ, УЧИТЕЛИ И ЛЕКАРИ СА ПО-ТЪПИ ОТ БОЙЧО ХИТРЕЦА???????????????????
ВСЕ ПАК БЪЛГАРИТЕ СА ПРОСТИ И ТОЙ Е ПРОСТ И ЗА ТОВА СЕ РАЗБИРА ЛИ!!!!!!
2.
НИК
12.10.2016 11:39:49
1
5
АЗ, НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ОТ "БСП", НО СЕГА ЩЕ ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ!
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ,ЗАЩОТО СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ Е ДОСТОЕН И ДОБЛЕСТЕН МЪЖ, ЗА ТОЗИ ПОСТ! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО, ЗАЩОТО Е ЛИЧНОСТ ,ЗА РАЗЛИКА, ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СМЕШНИЦИ ОТ БГ ПАРЛАМЕНТА; ЛИЧНОСТ С МНОГО ВИСОК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И УМСТВЕН КАПАЦИТЕН!!!
ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕН.РАДЕВ, ДОРИ И НАЙ-МИЖАВАТА ПАРТИЯ ДА МУ БЕШЕ ИЗДИГНАЛА КАНДИДАТУРАТА!!!
НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПАРТИЯ, А ЗА ЧОВЕКА- ГЕН.РАДЕВ!!!
НАРОДА МАСОВО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕН. РАДЕВ, ЗАЩОТО ВИЖДА , ЗНАЕ И ЧУВА ОТ ХОРА, КОИТО ПЪК ГО ПОЗНАВАТ ЛИЧНО ,ЧЕ Е МНОГО ЧИТАВ ЧОВЕК!!!!
САМО ОТКРОВЕННО ПРОМИТИ МОЗЪЧЕТА С ПОВЕДЕНИЕ НА СЕКТАНТИ, БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПОРЕДНАТА ГЕРБАДЖИЙСКА "КАЛИНКА"- ЛЕЛЯ ЦЕЦКА!!! ...(ОСОБЕНО, СЛЕД 4 ГОДИШНИЯ ГЕРБАДЖИЙСКИ ПОЗОР НА ТОЗИ ПОСТ)!!!!!!!!!!!
ЗА ДА БЪДЕШ ПИЛОТ НА ИЗТРЕБИТЕЛ ; ИЗИСКВАНИЯТА СА ТАКИВА, КАКВИТО СА И ЗА КОСМОНАВТИТЕ! ТАМ СЕ ПОДБИРАТ ХОРА ,КОИТО СА СУПЕР ИНТЕЛЕГЕНТНИ, УМНИ; ХОРА СЪС СУПЕР КРЕАТИВНО МИСЛЕНЕ И СПОСОБНИ ЗА ВЗИМАТ ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА!!!!!!!!!!!
АЗ, СЪМ АБСОЛЮТНО УБЕДЕН ,ЧЕ В ТЕЗИ ВРЕМЕНА С БЕЗБРОЙ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ В НАШИЯ РЕГИОН И СРИНАТА НА ДЪНОТО НА "МАРИАНСКАТА ПАДИНА" РЕПУТАЦИЯ НА БЪРГАРИЯ ....(С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ЗАСЛУГИ НА РОСКО И ГЕРБ).... , ТО НЯМА ПО ДОСТОЕН МЪЖ ОТ РУМЕН РЕДЕВ, ДА БЪДЕ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И ПРЕДСТАВИТЕЛЕН ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
НИК
12.10.2016 11:37:58
2
5
АКО, НЯКОЙ ОЩЕ НЕ Е ПРОЧЕЛ КАКВО МИСЛЯТ ОТ СП."ФОРБС" ЗА БОЙЧО!!!???.....ДА ЗАПОВЯДА
http://www.memoriabg.com/2016/10/08/forbs-borisov/
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори