×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение е регистрирано в района на Пловдив
  • Спортен самолет се разби край Загреб – има жертва
  • Светият синод избира Сливенски митрополит
  • Нова порция слънце в неделя
  • Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно! Какво разказа Анита Мейзер на роднините на мъжа си за нощта на убийството!?


Ексклузивно! Какво разказа Анита Мейзер на роднините на мъжа си за нощта на убийството!?
Вечерта, преди нощта на убийството, Николай Димов е бил на гости в свои роднини, заедно с жена си Анита Мейзер
14 Август 2016, Неделя, 19:54 ч.
Източник: Блиц

Варненската сексбомба излязла с три различни версии, близките на Николай Димов мислят, че е бил упоен преди да го убият


Три различни версии за смъртта на мъжа си Николай Димов е изложила Анита Мейзер пред негови роднини, чиито имена ще спестим. В телефонен разговор тя обяснила объркано, че бил застрелян, впоследствие казала, че бил душен с кабели, а след това – че бил обесен.

В нощта на убийството, Николай Димов е бил на гости в свои роднини заедно с Анита Мейзер, научи ексклузивно наш репортер. Няколко часа по-късно варненската сексбомба се обадила в полицията и казала, че съпругът й лежи убит, целият в кръв, на дивана в хола на луксозния й мезонет. През целия ден Анита Мейзер упорито на вдига телефона си, който вече е изключен. Предоставяме на читателите си разказа й пред роднини на Николай за това какво се е случило през фаталната нощ:

Анита и Николай били на гости на родина на културиста. Останали там до  23:30 часа, след което си заминали. Николай искал да тръгват, защото бил уморен, а също така го наболявала татуировка, която си направил предния ден. Няколко часа след това близките на Николай били шокирани от трагичната новина – рано сутринта полицаи ги потърсили в дома им й казали, че Димов е жертва на тежко престъпление. Според източници Анита Мейзер не потърсила никой от родините му, наложили са те да й звънят.

Тя разказала пред тях, че като стигнали до дома й на Почивка, Николай видял двама свои познати, които седели в заведение до входа на луксозната кооперация. Той спрял да говори с тях, тя не ги била видяла, защото й било лошо. А въобще снощи не й беше лошо – свидетелстват роднини на Николай. И как така не ги е видяла, чудят се те.

Според разказаното от Мейзер, Николай казал на единия от мъжете: „О, брат! Как си"  и започнали да се прегрръщат. Мъжете му предложили да излязат. Той им отговорил, че няма проблем, само трябва да отиде да се преоблече и слиза долу. Те го попитали дали има цигари, а той им казал, че не пуши (всеизвестно е, че Николай Димов бе непушач, както и това, че не употребяваше алкохол – б. а.)

След това Димов се качил горе заедно с Анита Мейзер. Видял, че няма тоалетна хартия, нахокал я и я пратил да купи, както и „цигари за момчетата“. Също по нейните думи – тя се била бавила „поне час и половина, след което се прибрала, но Николай го нямало“. Това станало към 1:30 часа. Тя си легнала, но по някое време се събудила и видяла съпруга си да лежи на дивана в хола. Отишла до тоалетната и си легнала отново. Събудила се малко по-късно и видяла, че Николай е целият в кръв на дивана.

Пред роднините му казала по телефона, че бил застрелян, след това, че бил душен с кабели, а накрая – че бил обесен. От медиите те разбрали, че всъщност е бил заклан. Така или иначе – към момента няма официална информация как е бил умъртвен Николай Димов. Според информация на БЛИЦ –  патоанатоми извършват аутопсия. Тя ще даде конкретни отговори на много въпроси. Но към момента редица питанки и неясноти нямат ясен отговор. Роднините на Николай, например, се чудят как така Анита Мейзер казва, че „не видяла добре двамата познати“ на мъжа си. Като причина тя изтъкнала това, че й било лошо, а според тях – вечерта нищо й нямало. Другият притеснителен момент в разказа й е този, че според обясненията й Николай искал да се къпе и да излиза, а те са на мнение, че бил твърде уморен, а и освен това го боляло и мястото на прясната татуировка и именно заради това не смятал да взема душ. Особено притеснително за родините на културиста е това, че Анита им е казала няколко различни версии за причината за смъртта.

Според роднините на Николай, е немислимо той да е бил вързан и заклан. "Беше изключително здрав и способен в бойните изкуства. Биеше се спокойно срещи четирима! Канеха го в щатите да участва в ММА боеве, но не се съгласи заради майка си. Няма начин да се остави да го вържат. Според нас е бил упоен", категорични са доверени източници.

В категории: Крими


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Левски
14.08.2016 21:01:58
2
11
Проверете дали момчето няма застраховка живот или ако умре какво наследява тя? Как така няма да го чуе като си е била в тях? Тя да не спи като пор тая?
5.
Sony
14.08.2016 18:37:54
1
16
Tq go e zaklala.
4.
Tony
14.08.2016 17:58:28
4
6
Niki si jiveeshe v Las Vegas ot mnogo godini!Pochivai v mir bratle!:(
3.
top
14.08.2016 17:19:48
0
30
приберете тъпата курва и тя ще си каже всичко
2.
Ok
14.08.2016 17:17:04
4
10
Porachala ili izvarshila nqmashe da e s nego sashta vecher
1.
MUN
14.08.2016 17:03:21
5
26
TAIA GO E PORACHALA .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дясната ръка на Николай Пловдивски застана начело на овдовялата Сливенска митрополия Дясната ръка на Николай Пловдивски застана начело на овдовялата Сливенска митрополия Публична тайна е, че той от доста време бе подготвян за поста от самия Николай, който иска да получи по-сериозна подкрепа, за да оглави Българската православна църква Той е одрал кожата на Георги Парцелев, всички смятат, че му е незаконен син Той е одрал кожата на Георги Парцелев, всички смятат, че му е незаконен син Абсолютният двойник на легендарния актьор живее скромно в Северозапада Пътищата не са ремонтирани в последните три години, твърди регионалният министър Пътищата не са ремонтирани в последните три години, твърди регионалният министър Състоянието им е незадоволително, обяви Виолета Коритарова  Всички шофьори, пътуващи в неделя, задължително да прочетат тази новина Всички шофьори, пътуващи в неделя, задължително да прочетат тази новина АПИ въвежда промени в движението за улесняване на трафика в последния почивен ден Епископите Арсений и Герасим - кой ще бъде новият сливенски митрополит Епископите Арсений и Герасим - кой ще бъде новият сливенски митрополит Светият синод легитимира избора, който беше взет на 19 май Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения Определението разслабен в българската Библия се използва за парализиран човек Ново брутално убийство смрази България Ново брутално убийство смрази България Мъж от Севлиево е убил майка си, намушквайки я многократно с нож Хотелиерите вдигат заплатите по морето Хотелиерите вдигат заплатите по морето Браншът се опитва да привлече работна ръка Ветровита, но слънчева неделя Ветровита, но слънчева неделя Прогноза за времето - 26 май, неделя "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин Немски издания публикуваха информацията, като се позовават на службите за сигурност
Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО На мястото са се отзовали спасителни екипи, включително армията и националната гвардия Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо пиеш толкова много!?
- Обикновено аз пия малко - 100 грама. Ама след 100 грама в мен се събужда друг човек. Е тва говедо пие като смок!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-хубавото на 20-годишните момичета са техните 40-годишни майки.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори