×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Помните ли култовия бургаски п*дераст Евата? Вижте уникалната история на "меките китки" в Бургас


Помните ли култовия бургаски п*дераст Евата? Вижте уникалната история на "меките китки" в Бургас
Бургаските травестити до Старата поща шокират живеещите в района
24 Юли 2016, Неделя, 13:10 ч.
Източник: Вестник Труд

Моряк се влюбил в бургазлийка, с която правил случаен секс, оказала се травестит

Тази статия е за морето и още нещо. В цял свят има летни курортни дестинации, които привличат като магнити хората с обратна сексуална ориентация. В съседна Гърция например това са островите Миконос и Лесбос - последният очевидно заради името и историята си е сборна точка на почитателките на поетесата Сафо.

Къде са местата, на които гей културата си дава срещи по нашето Черноморие? Постарахме се да отговорим на този въпрос с прагматична цел - да ориентираме заинтересованите и да предпазим останалите от изпадане в неловки ситуации.

Известният търновски художник и зевзек Кольо Тихолов разказва следната история: „Пристигаме с жената с влака в Бургас. В градинката на гарата тя вижда обществена тоалетна и ми казва: „Трябва да се отбия, подръж, моля те, дамската ми чанта.“

Вземам аз чантата, премятам дългата дръжка през рамо и се шляя около сградата. В един момент отзад ме наближи мъж, палаво ме шляпна по дупето и ме подкани с намигване: „Хайде да ходим, мило...“
Откъде да знам, че въпросната тоалетна бургазлии наричат „Мъжка среща“ и е сборно място на ляво ориентираните.“

Преди години явка на обратните освен „Мъжка среща“ е била градската тоалетна на площад "Тройката". Тя обаче вече е архаизъм, тъй като е на много централно място и там често патрулират полицаи, които бдят за просяци и други противообществени прояви.

По принцип гей обществото в Бургас не обича показността. Обратните старателно прикриват ориентацията си и държат да останат анонимни. Затова в града днес няма известни заведения, за които се знае, че там се събират "онези, дето са на другия бряг".

При социализма нещата бяха още по-строги и хомосексуалните бяха преследвани от закона. Стари бургазлии още помнят най-прочутия гей от онова време с прякор Евата. Той демонстративно въртеше задни части и развяваше дълга коса по улиците около гарата.

Често патрулката се изравняваше с него на бавен ход, а милиционерите го закачаха:

- Ева, какво правиш?
- Проституирам, както виждате - отвръщаше невъзмутимо той, защото знаеше, че е изписал всички възможни обяснения в участъка и вече не представлява интерес.

Евата разказваше често истории с чувство за хумор и самоирония:
„Пътувам аз от София за Бургас с влака. В купето сме „смесена“ компания - трима мъже и аз, чудничко... И откъде се намери една тъпа к...ва, качи се в Стара Загора и развали работата.“

Навремето заведението "Спартакус", което се пръкна в зората на демокрацията, през 1993 г., отвори врати в ромския квартал "Комлука", набутано в някакви бивши складове. Като знак за това, че противно на очакванията, гейовете не виреят край морето, беше и фактът, че "Спартакус" хлопна кепенци само след няколко месеца.

Въпреки свенливостта им те все пак имат четири безотказни явки. Първата е в района на бившия "Адамов плаж" край Солниците. Там обикновено всички се пекат както ги е майка родила и има възможност не само за воайорство, а и за избор на нов партньор - по физическите данни, естествено, които точно на това място са в пълния си блясък.

Третото и четвъртото място, където се срещат "по-ниските чинове" на гейовете са две градинки - тази край гарата и край Старата поща. Там те често се уговарят директно за секс по квартири.

Самотни мъже със странно светещи погледи се забелязват понякога и по пейките в Морската градина.

Последната нашумяла история, но с травестит, хвърли в потрес моряшките среди на Бургас. Матрос, дошъл отдалече, правил секс с красива бургазлийка. Влюбил се и започнал да я търси. Тъй като не я открил, решил да играе вабанк. Отишъл в полицията, описал красавицата като изключителна жена, но се оплакал, че го е обрала - нещо, което било самата истина. Полицаите веднага схванали за кого говори и доколкото може тактично му обяснили, че става дума за известен местен... травестит.

През лятото гейове тузари пристигат на морето и обикалят скъпите заведения в курортите, ходят и на концерти на любимите си изпълнители, изобилстващи през този сезон.

В града се говори и за едно заведение, като за топло гнезденце на влюбени мъжаги. То също е останало в миналото, но не е ясно дали там са си давали срещи само хора с обратни наклонности. Така или иначе заведението просъществувало едва година и било затворено, след като на няколко пъти ченгетата от Първо РУП развалили рахата на посетителите му след сигнали на възмутени бургазлии.

Но частен клуб в центъра на града все пак работи и в него се събират само вътрешни хора. Гей общността през лятото се обогатява и с чужденци.

"Вървят, вървят и дават ляв мигач. Свиват към клуба и без много шум влизат вътре. В крайна сметка не дразнят никого, да правят каквото си щат", разкри комшия.

В категории: Животът


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Mnnnn zle
26.07.2016 02:09:50
3
2
Gadni gnusni pedaliiiiiiiii.... Samo boi za vas ... Trqbva da se zabrani sas zakon pederastiqta ...
16.
До 7
25.07.2016 01:07:51
2
7
И ти ли търсиш IP -та и ги намираш лесно, като камбаната?! Що не стана хакер, ами по затворите седиш. Или и ти като икебаната, пръчки събираш, пръчки намираш.... Аман от хакери в тоз Бургас ве, че и заплашват
15.
Haha
25.07.2016 01:00:29
3
2
V PEEP BARA SE E*AT SE 20 LV
EVTINI SHAVRANTII I SPINOZNI
14.
ЕБАТИ СТАТИЯТА
25.07.2016 00:37:46
1
5
На Евата стоянката беше на първата пейка до Приморец зад "Навеса".Колко пъти сме си лафали с него не е истина.Даже Г.Т. си направи сефтето при него - първо Евата му духа после Г го еба.Жалко че го заклаха пак там на същото място ако не се лъжа.Беше безобиден и веселяк.А за "Алицията" не знаех че е още жив.Все го закачах кат го видех на фонтана на гарата.Той беше комшия на един голям авер и от деца знаехме че е педерас, ама той беше още по безобиден и по голям веселяк и от Евата.Ай сега малко за Касабова да пишем с Дончето кат ги ебяхме кат слаби свине.Тя и затова само ги пуска тез сексуални историйки.Неначесана сделянка от едно време беше и такава си остана.
13.
Възмутен теляк
24.07.2016 22:18:26
3
7
Едно време всичко бе по-истинско. Тогава нямаше г'йове, а имаше пед'раси.
12.
disneychannel
24.07.2016 20:44:46
4
12
a pomnite li kasabov pederasa ot nai smotanata televizia skat i jena mu rastropanata kranta deto q e ebalo cqloto chernomorie
11.
443cc
24.07.2016 20:21:13
4
13
що трябва да ни давате за пример някакав педераст, ве флегманс? че и на заглавна статия ми го сложили? що не напишете 2 думи за някой адвокат, лекар или някой полезен за обществото. в култ издигате травестити, батки и "сланчака". много ниско сте паднали, даже не знаете самички колко
10.
do3
24.07.2016 18:43:38
2
1
Vqrno taka e v parvo stavat 4udesa
9.
ларито
24.07.2016 18:41:42
2
8
Сифтето и тя е обратна клитора и е надут като хуй
8.
ОЗБГ
24.07.2016 18:07:58
12
12
Тази статия бе написана с активното наше участие защото в гр. Бургас отдавна тРябваше да има едно стабилно гей общество бихме желали да се събираме на гей-паради пред общината поне два пъти в месеца .Оръзна ни да се криеме и за това създадохме "ОЗБГ- Организация на Знаковите Бургаски Гейове" ,а Евата е нашият идол и патрон. Евата положи основите, ние ще градиме това е нашето призвание и нашата кауза .Обичайте се братя гейове и минавайте под дъгата като нас с повод и без повод
7.
До 1
24.07.2016 18:03:39
12
3
Педалче познавам Диан Тончев , Приятел ми е и в пандиза много като тебе съм виждал ка ги е шибал.Не пиши глупости защото
Не е проблем да те разбера кой си !!!!!
6.
Хайнрих Химлер
24.07.2016 17:51:13
12
14
Едно време им бяхме направили страхотни гей-клубове в Аушвиц...трябва съвсем скоро да възобновим това си начинание.
5.
xaxo
24.07.2016 17:24:14
4
11
Едно време като бяхме лапетии, Евата го ебяхме цялата махала.Имаше още един известен педераст, Аличко.Сега го виждам да продава балони и светещи джунджурии вечер около капаните.
4.
Сър стенли ройс
24.07.2016 17:20:12
4
17
Флегнаните да не се правят
На тази тоалетна там репортера иван от флагман среща репортера петър от флагман и си го подават в офиса от няколко дена
3.
Полицията ги пази срещу заплащане
24.07.2016 17:15:53
3
17
На метри от патрулката проституират гадни мангали, а полицията им обира част от оборота и се възползва от услугите им,някой да се съмнява в това.
2.
Istinata e che...
24.07.2016 17:12:17
6
22
Flagman vie ste nai amatiorskiq sait koito sum chel.
1.
Диян Тончев Камбаната
24.07.2016 17:08:28
3
17
аз сьм педерас и не го крия
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори