×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Когато чуете тези думи, просто се разведете! Няма смисъл от агонията


Когато чуете тези думи, просто се разведете! Няма смисъл от агонията
Снимката е илюстративна
19 Юли 2016, Вторник, 21:28 ч.

Много хора живеят по инерция в брак, в който няма чувства, а само безсилна злоба и огорчение

Зарежете историите за щастлив край, за приказки с хепиенд и за бракове, докато смъртта ни раздели. Истината е, че и най-вълшебно перфектната двойка може да стигне до развод.

Ясна ни е формулата - двама чудесни и умни души се влюбват до уши, женят се, но някъде по пътя шокират всичките роднини с новината за бракоразводното си дело.
Независимо с колко запас щастие тръгне един брак, има навици, които могат да съсипят и най-добрия.

Да не отговаряме на нуждите на любимия
Всеки човек има уникални нужди, които се надява партньорът му да може да удовлетвори. Но доста често вместо да се говори за това, единият чака другият сам да се сети какво му трябва, за да е щастлив.

Да негодуваме мълчаливо
Неизказаните и нерешени негодувания загнояват и най-здравия брак. Няма нужда непрекъснато да си мислим за това какво другият ни е сторил и как не може да го преодолеем. По-добре да изкажем болката и притеснението си, за да не страдаме не само ние, но и бракът ни.

Да допуснем интимността да си тръгне
Привличането, общуването и нежността са основни кръвоносни съдове на всяка една връзка. Ако ги оставим да изсъхнат заради липсата на усилия и от двамата, то със сигурност скоро няма да имаме съпруг, а чудесен съквартирант.

Да неглижираме другия
Ако не изпълняваме обещанията, които сме дали, не внимаваме, когато другият ни говори, или просто безхаберно да махаме с ръка, когато той иска да привлече вниманието ни, със сигурност скоро ще прекрачим прага на бракоразводната зала.

Да се критикуваме
Почнем ли да мрънкаме за това и онова и да правим забележки за всяко действие на половинката си, то скоро ще виждаме само недостатъците на партньора си.

Да пренасочваме вниманието си
Независимо дали имаме извънбрачна връзка, или решим цялото внимание да дадем на децата, то със сигурност и другият скоро ще подири източник на внимание и обич някъде другаде. Оттам насетне краят на брака е въпрос на време.

Да не сме на една вълна
Често двойките се разминават в мненията си за едно и също нещо и всеки един от двамата е склонен да смята, че неговите лични цели и въжделения са по-важни за постигане.

Да се оставим на стреса да ни контролира
Животът може да бъде доста истеричен и доста двойки, без да искат, пускат стреса между чаршафите. Веднъж превзел пространството помежду ни, стресът може да напука и най-устойчивия брак.

Да спорим, докато не стане на нашето
Нито една връзка не е прокопсала с тропане на крак и с високи децибели. Ако непрекъснато единият твърди непрекъснато, че е „прав“, то шансът да не може да проведете нито един смислен разговор помежду си е огромен и обикновено последната дума има разводът.

Да се отдалечим заради „нормата“
Моментът, в който чуеш „Обичам те, но вече не съм влюбен в теб“, е моментът, в който или трябва да убиеш това обществено „любовно“ клише, или да потърсиш щастие другаде. /mila.bg

В категории: Животът


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
Айше дет'ь чука на копърка
20.07.2016 12:04:58
0
0
Хас му кар
3.
Петя
20.07.2016 09:11:49
1
3
да, ама едно време са правили нормален секс. А сега орален , анален и какви ли не извратении си искат мъжете. Ако не го направиш си задръстена ако го направиш си курва, ей тва сега е мъжката логика
2.
Надървен
20.07.2016 09:06:33
2
3
Ей овце силиконови,стига сте чели Кобилкина и подобни скумрии,едно време бабите ви само с айфони са били във фейса,мама ви курвенска проста...как са живяли по цял живот родителите ни,бабите и дядовците ни без презвземки,без психоложки,без силикон и беемвета и са се разбирали и са живяли до последния си земен миг заедно...
1.
22
20.07.2016 00:45:02
4
6
samo kurvi brat kak da gi obichas

taka e brat
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на трансформация на цялото ни общество Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Възпитаниците на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни Зехтинът предпазва от деменция Зехтинът предпазва от деменция Редовните потребители на зехтин са по-малко склонни да развият и диабет Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Предвижда се процедура за справяне с вторичното движение на бежанци от една държава в друга Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Вижте ги  Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Чуждестранните студенти се включиха в редиците на възпитаниците на висшето учебно заведение Парад на младостта и красотата започва в Бургас Парад на младостта и красотата започва в Бургас Красиви, свежи и научили добре своите уроци, те вече гледат към бъдещето и отброяват за последно от 1 до 12  Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Дали заплата от 1500 лв. отговаря на ролята на учителя в нашето общество (колкото на продавачка в мола, б. а.) – толкова получава един млад педагог, който постъпва на работа, затова решихме да попитаме един политик, който се е доказал като най-работещите и милеещи за каузата Бургас Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата След раждането на дъщеря им участието в предаването е второто най- хубаво нещо, което им се е случвало
Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори