×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Николай Тишев спечели битката за областното БСП в Бургас, парира атаката от София


Николай Тишев спечели битката за областното БСП в Бургас, парира атаката от София
Негови заместници са лидерът на БСП в Карнобат Тодор Байчев (вдясно) и шефката на БСП-Айтос Милена Радева
05 Юли 2016, Вторник, 12:21 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Фаворитът на централното ръководство Георги Тодоров загуби достойно


Николай Тишев е преизбран за областен лидер на БСП-Бургас. Той е надделя над Георги Тодоров с 19 на 13 гласа от 33-ата делегати.

Георги Тодоров и сестра му Женя Илиева са ключови фигури в политическите среди на Бургас. Самата Илиева бе кандидат за общински лидер на БСП-Бургас през април, но загуби отново от Николай Тишев, въпреки че му даде сериозен отпор.

Семейството на Георги Тодоров и Женя Илиева дълги години бе сред основните спонсори на централното ръководство на БСП, заради което се смята, че имат сериозни позиции в партията на национално ниво.

 През април Тишев спечели битката за общинското БСП с Женя Илиева, а сега 
победи брат й Георги Тодоров (вдясно)


Тодоров е икономист, живее в София и успешно управлява бизнеса на баща си. И той, и сестра му Женя Илиева са считани за част от лобито Красимир Янков, който бе кандидат за национален лидер на БСП, но не стигна до балотаж и подкрепи Корнелия Нинова, а за благодарност по-късно получи висок пост в партията. Очакваше се от тази позиция той да се опита да наложи свой човек за областен лидер на социалистите в Бургас, но плановете му претърпяха провал, след като делегатите на последната областна конференция ясно показаха, че искат автономност и не желаят да им спускат заповеди от София чрез назначен областен лидер.

Според червени активисти изборът на Николай Тишев за областен лидер е сериозен удар върху амбициите на националното ръководство на партията, което иска да овладее структурите по регионите. 

Още по-знаково е, че нито един от двамата заместници на Николай Тишев не са близки до новото ръководство на националното БСП - лидерът на социалистите в Карнобат Тодор Байчев и шефката на БСП-Айтос Милена Радева. Освен тях тримата в Изпълнителното бюро на БСП-Бургас влизат още Йона Чобанова – шефка на БСП-Средец, бившият младежки лидер Христо Панайотов и водачката на жените-социалистки Динка Желязкова.

В категории: Политика


Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 7
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
14
Коментара по темата
14.
Nb
06.07.2016 22:39:33
0
1
Tozi zaedno s deputatite ot BSP Burgas dovyrshvat ostatatycite ot Partiqta v regiona.mashala!
13.
Ех
05.07.2016 23:35:05
0
2
Този Лайза близи е момчето на тати! Той го бута и урежда навсякъде!Нали е ченге?!! Може ли да посочи какво е направил за тази партия?!!
12.
АЗ
05.07.2016 22:05:48
1
1
Само напалм за мръсните комунисти,докато спинкат за да не викат много.
11.
фенчо
05.07.2016 21:40:42
2
2
Водачката на жените социалистки се казва Тинка Желязкова.
10.
05.07.2016 18:12:24
3
4
ДО номер 9
за тебе нямали хапчета бре полуидиот.
9.
БСП - лява партия
05.07.2016 18:07:45
2
7
Хахахаха. Мръсни гербери, ние те първа се възраждане. И когато отново стъпим на власт този път наистина ще има затвори за някои от вас. Ние ще се надигнем като птица феникс от пепелта и с огнените си криле ще ви пометем. Треперете, защото другарите се завръщат, но този път ще се по - силни от когато и да било. Треперете гербери. Скоро, много скоро ще усетите невероятната ни червена сила и гняв. Ще се стоварят върху вас като комета. Ние сме торнадото, което ще ви издуха не само от политическата сцена, но и от България.Гответе се гербери, защото часът на страшния съд тепърва предстои за вас. Да живее БСП, да живеят безсмъртните другари, да живее червената армия, да живее СССР, да живее БЪЛГАРИЯ.
8.
Дернев
05.07.2016 16:40:22
2
0
Приемственост- Михаил Миков, Корнелия Микова и т.н. Микови.
7.
Vesi Svilarska
05.07.2016 15:52:24
0
0
Аз съм Веси Свиларска.
На колко години си?
На 25.
От къде си?
От Казичене, но работя в София.
Къде работиш?
Celio.
Ще ходиш ли на море?
Не знам, аз искам два месеца отпуск през август и септември да ходя до Белене.
6.
Тишко и Тошко
05.07.2016 15:15:34
6
4
Драпат със зъби и нокти да се задържат в една структура,в която ръководното тяло са повече на брой от реалните членове."Реални",защото е публична тайна,че по списък се водят хиляди пъти повече отколкото са реално членовете.За пореден,но и за последен път ме отвратиха от БСП и то заради група олигофрени.
5.
БКП
05.07.2016 15:10:38
5
4
Некадърник до некадърника.Тия двамата не разбраха ли,че за нищо не стават и погребаха партията баба?
4.
Гайда
05.07.2016 15:07:21
5
6
Хахаха със сълзи на очи, но какво е направил този измислен герой за бсп в Бургас, нищо, но под нищо разбирайте разбита структура, изпаднала в немилост. В София явно са слепи или са се продали на някой за да ги парират така левашката. Тази партия вече не е фактор в региона и то заради такива като този. Не Миков ви е виновен, който и да дойде все е некадърен от вас и алчен за власт. Слепили сте бе ръководството, къде са ви младите хора в герб не при вас. Излагация.
3.
mara
05.07.2016 15:00:29
0
2
Kakvoto kajat rerb te No zavladqxa nacqlo nqma otarvane
2.
Стойко
05.07.2016 14:43:41
4
11
Значи БСП в Бургас е окончателно мъртва.
1.
flagman тъпаци
05.07.2016 14:37:34
3
4
Стеахотна новина кой ги ебава бсп партия от на баба ми времето
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори