×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! На косъм от смъртта журналисти оцеляха в преса между кола и автобус до Поморие


Извънредно! На косъм от смъртта журналисти оцеляха в преса между кола и автобус до Поморие
Опелът е помлян до неузнаваемост, от багажника му бяха изхвърчали празни пластмасови щайги
23 Юни 2016, Петък, 00:05 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки Радостина ГЕОРГИЕВА

Двама са ранените, по чудо няма жертви

Бляскавият купон по повод откриването на летния сезон в Слънчев бряг по чудо не приключи тази нощ със смъртта на четирима журналисти, прибиращи се от курорта малко преди полунощ. Автомобил, шофиран от кореспондента на в. "Стандарт" Елена Димитрова, в който са се намирали шефката на "Дарик радио" за Югоизточна България Дияна Бедросян и колегите Лалка Кипрова и Божидар Божков, бе пометен от автобус "Мерцедес", движещ се с бясна скорост по пътя. Инцидентът стана между Слънчев бряг и Поморие в посока Поморие.

Четирдесет и шестимата пътници от автобуса са работници от в. с. Елените, сред тях няма пострадали

Репортер на Флагман.бг, движещ се малко след колегите, видя, че автобус Мерцедес с четирдесет и шестима работници от в. с. Елените, прибиращи се към Бургас, е връхлетял автомобила на журналистите в опита си да избегне жесток челен сблъсък с лек автомобил "Опел".

Колегите са живи и здрави, изчакват идването на КАТ, за да се изясни фактическата обстановка. По техния автомобил има леки щети. Те са усетили само удара отзад, но дори не са стресирани.

"Не се притеснявайте за нас, ще изчакаме и четиримата тук. Нека и близките ни да не се тревожат", каза колежката Елена Димитрова. Останалите трима останаха с нея, за да я подкрепят.

Автобусът и колата с журналистите пред него са се движили с около 90 км/ч по спокойния пътен участък с дистанция между тях около 50 метра. В момента, в който засиленият водач на автобуса, натискайки газта до около 110 км/ч, е опитал да изпревари журналистите, внезапно от тресавището в тъмното, идващ от лявата лента лек автомобил "Опел" решава да се включи в движението, завивайки обаче надясно в противоположна посока.

Виновен за инцидента е водачът на Опела, който предприема десния завой откъм тресавището в посока Слънчев бряг, без да види, че автобусът е дал мигач и изпреварва автомобила с журналистите. Шофьорът на Опела и спътникът му са с рани по главата и към момента линейка на Бърза помощ ги транспортира към МБАЛ-Бургас. Опелът буквално е превърнат в купчина ламарини.

Единият от пострадалите в Опела вече е качен в линейката

Пострадали от автобуса няма. Въпреки високата скорост, шофьорът е успял да овладее огромната машина. Пътят вече е отцепен.

Наш репортер видя, че в отворения от удара багажник на Опела има празни пластмасови касетки, не е ясно какво са търсили двамата в тъмното малко преди Винпрома. В тази част има зеленчукови и овощни градини, но ако те са стопани, няма логика да са брали от реколтата посред нощ.


В категории: Животът


12
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
12
Коментара по темата
12.
Димитър
24.06.2016 22:48:16
0
0
До 10 и 11, тук също всеки пропуска автобусите, когато тръгват от спирка, ама в чужбина няма да видите автобус да фучи с 40 км над ограничението, тъпаци
11.
ПОЛИТБЮРО НА БКП
24.06.2016 12:35:17
0
1
В белите държави автобус пусне ли мигач, че тръгва от спирка, ще завива или изпреварва цялото движение спира. Там има писани и не писани закони. Освен това 2 3 ма могат да изчакат 40 50 човека . Въпрос на манталитет
10.
Само от М. Рудник пишат на маймуница
24.06.2016 12:30:03
1
1
До всички аматьори. Автобусините шофьори са на работа. Карат смени, трансфери, линии. За това прости човече в цял свят им се дава предимство. За това има колегиалност, даже и в Европа си има закони, бус ленти и прочие.
9.
Do 3. Offf
24.06.2016 09:56:31
2
2
Oste prez dalechnata 2002/2003 slujebnite avtobusi ot BS kam Slanchev Briag karaha kato ludi i si izprewarwaha wse edno sa s leki koli. Goworq za min skorost ot 100km/h, kato nai chesto patuwahme 110-130 km/h.
Towa bqha Setra i Ikarus , ako ne se luja. Lukoil oste polzwat takiwa.
Nai-werojatno prodaljawat da karat po tozi nachin. Powozi se malko i posle gowori
8.
Доктор Саян
24.06.2016 09:40:59
1
4
Колко много хора дса влезли в този форум преди да си глътнат хапчетата...
7.
MLQKOTO I ROSNAKA LIFE HD FUL S Q7 6.0 V12 S-LAIN
24.06.2016 08:15:46
10
3
DA OMIRAT TAPITE JORNALIST4ETA SHIIM IBA MAIKATA PEDERAZKA,DA PATNAT V REKATA NAMOSTA NA AHELOI DAGI IZQDAT KROKODILITE,LAPAITE MI HUQ E TATINATA MAMINATA SHIVIPRASNA ANUS4ETATA FLAKMAN DAVA ISNASILQ V POTKITE,4AVDAR OT GARATA DAVA IBE XAHAH
6.
Morski
24.06.2016 06:47:46
3
2
Няма да се учудя ако журналистката се е владика с 40-50.
5.
Трамвая
24.06.2016 05:48:13
1
3
Това е пример как журналистите лъжат. Автобуса е виновен а журналистите невинни..
Продажни копеленца
4.
republic of banana bulgaria
24.06.2016 02:38:23
2
12
В булгаристан ограничители и тахографи не признават.
3.
Оффф
24.06.2016 01:56:42
10
7
Шшшш ей автобус с 110 км/час ? Как ги сметнахте Флагман ? Автобуса има конструкнивна макс.скорост под 100 или има устройство за ограничаване на скоростта...
2.
Димитър
24.06.2016 01:17:31
0
14
Естествено автобусът тръгнал да изпреварва. Тия автобусни шофьорчета стават все по-нагли и нагли. Ето преди няколко дни си карам аз по еднолентов междуградски път със 110 (при ограничение 90) и някакъв автобус се залепил до бронята ми и ме притиска да се свия вдясно за да ме изпревари, че даже и ми святка.
1.
jurnalq pederasi
24.06.2016 01:09:35
9
12
ne se radvam po princip na tova neshto ama jurnalqta sa edna ot nai-prodajnite i dolni pasmini v tazi durjava. Za 5 lv shte opluqt vseki daje i da e geroi, samo trqbva da ima narejdane ot gore. Profesiq na izrodi i prodajnici a ne bi-trqbvalo da e taka.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори