×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас е домакин на Европейското първенство по триатлон, затвориха възлови булеварди


Бургас е домакин на Европейското първенство по триатлон, затвориха възлови булеварди
В континеталния шампионат се включиха стотици участници
18 Юни 2016, Събота, 07:30 ч.
Автор: Георги Димитров

До 19 часа движението в района на Морската градина ще е затруднено

Европейското първенство по триатлон започна днес в Бургас. През уикенда в Морската градина стотици участници ще се включат в престижния спортен форум. Те ще трябва да преплуват 1500 метра (в морето край Моста), да изминат с колело 40 километра, а за финал да пробягат 10 километра по крайморската алея и в Морската градина.

Основното състезание е Европейското първенство по триатлон за мъже и жени, но едновременно с него в Бургас ще се проведе Европейска купа за младежи и девойки до 19 години, международно състезание за деца, както и отворен старт за аматьори.



Заради стартовете се налага реогранизация на движението. Част от състезателната програма е дисциплината колоездене, която ще обхване следното трасе: ул. "Демокрация" (от Гъбката) - ул. "24-ти Черноморски пехотен полк" - бул. "Димитър Димов" до кръстовището с ул. "Никола Петков" и обратно към "Гъбката".



Днес от 8.30 часа до 19.00 часа и на 19 юни от 8.30 до 17.00 часа тези улици ще бъдат затворени за движение на автомобили, което налага промяна в маршрутите на някои от линиите в градския и междуселищен транспорт. За удобство на гражданите, през двата дни ще бъдат организирани обходни трасета, като автобусите ще спират на съществуващите спирки по алтернативните маршрути.

Променя се движението на няколко линии от обществения транспорт.





9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
do динамо
18.06.2016 20:09:29
1
0
в Кан а ???? Нещо екскурзийка от общината! Къде другаде да работиш като от правописа ти се вижда, че не си минал матурата за 7 клас.
8.
Пийняк
18.06.2016 18:42:09
2
1
Aбе тя кметицата Митка какви велоалеи ви разчерта насред целите тротоари- вие още недовослтвате. Велоалеи по стълновете за осветление и велоалеи по стълбите на общината ще има за вас мили мои тъпи гласоподаватели... латекс имаме хиляди тонове- ще стигне за усвояване на поне още 200 км "велоалеи" от европейските фондове, пък пука ни че ни дреме за конфликтите които създават и че се проетират от нашите най- малоумни проектанти- идиоти.
7.
Баба
18.06.2016 18:24:38
0
1
Като не пускате гражданите от Бургас на такива събития как ще правим реклама на адидас? Значи е платено от Найк!
6.
Баба
18.06.2016 18:19:58
1
0
Ще ми се триатлонят тука!
То човек да не може една марихуана да изпуши на спокойствие нали е лекарство и кво беше още!
5.
Бургазлия-курназлия
18.06.2016 18:03:59
9
3
Какво имаме тука?Мдааа ,дежурните 1-2 трола,които замърсяват ефира.Иначе благодарско на Общината за страхотното мероприятие.И на Тур дъо Франс има неудобства,но всички го приемат с разбиране,нали?
4.
Бургазлия
18.06.2016 16:21:18
7
12
Дееба тъпанарите им дееба що ще блокират града да ходят на майната си да си триатлонят
3.
динамо
18.06.2016 14:50:14
9
8
до 1
Като не ти харесва спорта ходи да си купуваш наркотици и да се друсаш на някоя пейка в морската.
Бил съм на такъв маратон във Кан и там хората те роптаят като теб.
А може би ти не си човек а жалко подобие на такъв
2.
До 1
18.06.2016 14:47:38
11
11
Ейй цървул във всички европейски градове се провеждат състезания. По този начин се рекламира града и идват туристи, това му трябва на бизнеса. Като искаш спокойствие отивай в Айтос или Карнобат.
1.
демократически тоталитаризъм
18.06.2016 14:08:16
13
20
Целият град е блокиран. Не само автомобилите но и велосипедистите и дори пешеходците са ограничени да преминават дори по алеите в морската. За разлика от подобни прояви в държавите от свободния свят които освен за медали са и масови и не пречат на никого в България все още това не са толкова спортни колкото мероприятия на властта която си прави пиар с квото се сети. Гражданите които плащат данъците получават ЗАБРАНА да минават през морската за поредния тъп пи ар.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори