×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лидерът в радиоефира Power FM отбеляза 5-ия си рожден ден с музикален маратон на звездите


Лидерът в радиоефира Power FM отбеляза 5-ия си рожден ден с музикален маратон на звездите
Това е екипът на Power FM, който за пет години утвърди радиото като безспорен лидер в Югоизточна България
30 Май 2016, Понеделник, 13:28 ч.

Зведите C-BLOCK и DOWN LOW събраха хиляди на площад "Тройката" снощи

Страхотно забавление заформи лиредът в радиоефира на Бургас Power FM за петия си рожден ден. Тридневен маратон от концерти подари радиостанцията на Южното Черноморие за всички свои слушатели. C-BLOCK, DOWN LOW, МИРО И DEEP ZONE PROJECT разтърсиха  центъра на Бургас в три поредни нощи – 27, 28 и 29 май.

Снощи бе кулминацията на празника.  Екипът на радиото събра в едно слушатели и почитатели със специалните гости - звездите на 90-те C-BLOCK и DOWN LOW на площад  „Тройката” в Бургас.

Концертът забавлява хиляди, дошли за да празнуват и да чуят любимите си изпълнители.
Първи на сцената се качи DJ FED, който подгря доброто настроение на всички.

Веднга след него след  него излязоха РАП НАЦИЯ, които доказаха че старата школа, всъщност, не остарява.

Миро бе една от големите звезди, гости на Power FM


Истински фурор предизвикаха танцьорите от спортен клуб БЛЯК СТАЙЛ ДЮН - БЛЯК СТАЙЛ КРЮ, ФОРСАЙТ КРЮ и ДЪ НЕКСТ КРЮ, които удивиха и бяха аплодиранни дори от самите C-BLOCK и DOWN LOW.



Черешката на тортата организторите оставиха за края на вечерта.  Последни сцената превзеха неостаряващите C-BLOCK и DOWN LOW. Down Low излязоха първи и вдигнаха високо горе ръцете на всичките си фенове на площада с емблематичното си парче “Johnnie B”.



Страхотно видео съпътстваше участието им, за радост на всички зрители. След тях, култовите C-BLOCK накараха публиката да пее, без да спира, 40 минути хитовете им от близкото минало - Summertime, Keep Movin, We Believe, Time Is Tickin' Away, The Future Is So Bright и много други.

На финала гостите от чужбина изненадаха рожденика, като излязоха заедно на сцената, за да изпеят заедно с многохилядната публика HAPPY BIRTHDAY. В този момент небето бе озарено от страхотна заря.

След това екипът на POWER FM и гостите от C-BLOCK и DOWN LOW раздаваха дълго автографи, а около тях щракаха фотоапарати.

Нощта продължи с афтърпарти до сутринта в местния бар Кашмир, където специални гости бяха водещите на Power FM – Деси, Силви, Милен, Иво, Манол и Петър Генчев. Там,  от станцията събраха най-верните си фенове, техни партньори и приятели.

Изненадите и доброто настроение от  Power FM не спират до тук, те продължават напред с пауър и темпо, с което вече 5 години зареждат всички свои слушатели!















В категории: Лайфстайл


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
‎Tania Uzunova
02.06.2016 09:37:34
1
0
Беше уникален концерт с Миро! Просто жестоко беше.
13.
Димитър Тодоров
01.06.2016 14:48:07
1
1
ЧРД радио POWER FM! Преди всичко искам да поздравя всички служители на радиото и техните слушатели,не на последно място и шефа на това прекрасно радио по случай 5-годишния юбилей. За една петилетка радиото постигна и доказа качества, които гарантират успех. Вие съумяхте да задържите интереса на аудиторията, като не престанахте да провокирате и изненадвате вашите слушатели. За мен, преди всичко като чуя Радио POWER FM, това значи модерна музика, актуалност, навременна информация, забавление. Всичко това ви държи високо на върха, откъдето гласът ви се чува най-добре. За празника ви желая ентусиазъм, вяра, сили, всеотдайност и упоритост, за да продължите напред. Честит юбилей!
12.
Гергана Апостолова
31.05.2016 16:33:29
0
3
Аз пък съм в Царево и искам да ви кажа, че тук и по южното Черноморие си слушаме само Power FM.
Вие наред ли сте? Водещите на Мая са супер заспали и с говорни дефекти. Сега има някакво предаване за поздрави, на което ми иде да си прережа вените.
Имам чувството, че от Мая сами си пишат коментарите тук, хейтвайки другите. Какво означава "ретранс" изобщо, хаха? Жалките сте!
А аз много се изкефих на C block и Down low, направиха невероятно шоу и Тройката беше фул от хора. Така се прави шоу!
11.
класация
31.05.2016 14:39:52
3
2
1. Мая
Водещите там са най-добри, музиката също е хубава. Очакваме и по цялото Черноморие да се слуша.
2. БНР Бургас
Добър звук. При ретранса на Хоризонт малко е лош звука.
10.
Вики
31.05.2016 10:17:49
1
2
Супер бяхте, много ви благодаря за страхотното изживяване! Слушам ви всеки ден и се радвам, че бях част от празника ви:)
9.
Галина
31.05.2016 10:03:08
2
2
Чета статията, чета коментарите и се чудя кога ще доживеем да се зарадваме на добре организираните мероприятия и инициативи, които само допринасят за добрия имидж на града.
Когато Мая, Power FM или друго радио са организирали нещо като хората мисля, че е нормално да им се признае.
Аз като не харесвам дадена станция просто не я слушам.
От кога стана престижно да изливаш кофи с л...а по адрес на всичко и всички? Не разбирам?! - това от злоба ли е или от завист?
8.
Пепа
31.05.2016 05:25:14
2
8
Тея са по зле и от Хоризонт.
А тоя дебелак Петър Генчев е направо смрад.За нищо не става.Добре, че микрофоните не пренасяна и миризми.
7.
GOLEM TASHAK
31.05.2016 05:00:21
2
10
SA TVA RADIO.
DOKATO NE IZGONIAT PETAR GENCHEV, NEMA SA OPRAIAT.
I MI E CHUDNO KOI NALIVA PARI TAM.
6.
Виктор
30.05.2016 22:03:58
8
1
В Приморско са номер 1 и в Царево
5.
Георги
30.05.2016 21:22:56
1
9
Най ме радва радио Енерджи. Много свежо и динамично. Power fm е мога дразнещо. Водещите са много зле. Тая с новините не се научи да чете. Все пелтечи и греши. Досадна е. Музиката не е нищо особено.
4.
Kiro
30.05.2016 19:40:16
0
11
Да ве, и мен не ме кефи Повер ФМ. През много време от денонощието повтарят некви тъпи ретро песни, водещите им са дразнещи, само дето не си говорят на "чуек" в ефир. А тоя Петър Генчев дето се мисли за голяма работа е черешката на тортата - само самочувствие и тва е. За мен радио микс е най-доброто бъргаско радио с най-свежата програма. Едно време се кафих на радио Фреш ама сега е станало еваси бозата и то
3.
Слушател
30.05.2016 18:19:41
2
6
"Сила" ефем сами си удрят контра на и без това колебливата програма с песни тип 13-тата от препоследния албум на Адел и най-вече фалшивите и супер досадни водещи. Радио МАЯ се е доказало и преди като истинското бургаско радио, и сега със стабилна слушаемост във Варна и номер 1 в Шумен. Честит празник! :)
2.
Ivan
30.05.2016 17:52:18
0
6
Te pewera se opitaha da kopirat maq no ne im se poluchi.
Да вземат концерти да правят май по добре
1.
Потребител
30.05.2016 17:40:52
2
16
Лидер в Бургас е радио Мая , защо пишете глупости. Където и да влезеш звучи мая
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Вчера момиченцето бе пометено от товарен автомобил на ул. "Славянска" Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Който откаже да плати - си пати жестоко   Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Всъщност измиването може само да увеличи риска от разпръскването на бактериите в месните сокове по други храни, прибори и повърхности в кухнята Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Те призовават служебния кабинет за навременна помощ и съдействие Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Пострадалата е с фрактура на прешлен, без опасност за живота Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечните продукти да са с такива надути цени по магазините Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Експремиерът Николай Денков ще води в Бургас на мястото на Константин Бачийски, Пеевски с голяма вероятност ще води и в Кърджали, тъй като вече е партиен лидер, под въпрос като цяло е Лена Бориславова Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден На площад „Тройката“ Звездев ще направи рибена чорба по специална рецепта АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер Мъжът загива, защото мост, рухнал при бедствието, не е обезопасен, приема съдът
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори