×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съученик смля от бой 9-годишната Никол, момиченцето е в кома (СНИМКА)


Съученик смля от бой 9-годишната Никол, момиченцето е в кома (СНИМКА)
Детето е в много тежко състояние
16 Май 2016, Вторник, 00:30 ч.

Насилникът я тормозил цяла седмица

Момиченце на 9 години изпадна в кома след сблъсък със съученик. Ужасяващата драма с малката Никол се разиграла в горнооряховското училище "Вичо Грънчаров". За инцидента съобщи бабата на детето Силва Христова.
Възрастната жена публикува във фейсбук снимки на Никол от болницата. На шокиращите фотоси се вижда как 9-годишното дете лежи със системи в креватчето, а по ръцете и краката й има множество синини, пише "България Днес".

"Споделям това, за да видят всички поредната агресия на деца от Горна Оряховица", написа бабата под снимката.

За няколко минути близки на семейството реагираха на зловещата публикация с въпроси какво и как се е случило и какво е състоянието на момиченцето. "Не е добре, в момента я караме към Плевен", обясни бабата на детето. Тя разкри, че Никол е била малтретирана от свой съученик цялата минала седмица.

След като Никол е приета в болница, бабата подава сигнал в училището и отива лично при директорката. Ужасяващият й разказ за състоянието на детето обаче не става повод директорката да уведоми Инспектората по образование и полицията. Проверка на изданието установява, че и двете институции до понеделник на обяд не са знаели за случката. Едва след официално запитване на вестника чиновниците се вдигнаха под пара и започнаха спешна проверка.

"Директорката и класната заявиха, че нищо не могат да направят на ученика, който е малтретирал Никол. Тя изпадна в кома и тепърва ще се занимаваме с родителите на момчето", разказва бабата на момиченцето.

От думите й става ясно, че биячът на Никол е нейният съученик К.M. "Toй е малтретирал Никол цяла седмица. Ритал я, блъскал я, започват гърчове и изпада в кома", разказва Силва Христова.

Фатално се оказало нападението на К.М. над Никол в четвъртък на обяд. На излизане от училищния стол К.M. блъска Никол в рамото и започва да я рита. За това разказва сестрата на Никол, която става свидетел на боя. След инцидента Никол е предадена на баба й, която я отвежда вкъщи. Няколко часа по-късно детето получава гърчове и припада. Роднините й веднага я откарват в болницата, където става ясно, че тя е изпаднала в кома. Състоянието й е стабилизирано едва в неделя, когато лекарите успяват да я върнат в съзнание.

Докато Никол е в болница, бабата Силва отива в училището. Използвайки, че събота е работен ден, тя иска среща с директорката Николинка Попйорданова, с която отиват при съучениците на детето.

"Аз бях жив свидетел, когато класната каза на учениците да млъкнат, а те продължаваха да твърдят, че К.М. бие Никол. Директорката каза, че не можели да се оправят с родителите на К.М.", споделя след срещата бабата.

Версията на директорката Николинка Попйорданова е доста по-различна. Тя така и не можа да отговори на въпроса защо не е уведомила инспектората и полицията, след като е разбрала, че състоянието на Никол е изключително тежко. Нещо повече - тя се скара на репортер на вестника за това, че се вдига излишно шум и се създават проблеми.

"Сега ще трябва да пиша обяснения пред инспектората за нещо, което не се е случило", ядосва се директорката. Тя допълни, че проблемът идва от семейството на Никол, чиято майка е в Германия, а за детето се грижи само бабата.

"Припадъците на Никол нямат нищо общо със сдърпването в стола. Тя е болна от епилепсия и доста често получава гърчове. Там е имало четирима учители, които са видели К.М. да я удря в рамото, но тя не е паднала на земята", разказва друга версия директорката. Тя обаче не отговори дали предните дни е имало нападения от К.М. спрямо Никол. Признава обаче, че момчето е буйно и хиперактивно. Затова и с него работи психолог. "Веднага след това извиках родителите на момчето. В понеделник също бяха при мен и заедно отидоха при психолога", обясни директорката.

В категории: Животът


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
....
17.05.2016 10:56:49
0
4
Корумпирана държава не можели да се оправят с родителите на онуи лайно как така всеки ще си премълчи просто нямам думи а директорката просто не става даже за чистач на тоалетна ... !
8.
poditel
17.05.2016 08:29:05
0
10
Директорката да бъде автоматично уволнена
7.
poditel
17.05.2016 08:29:05
0
6
Директорката да бъде автоматично уволнена
6.
Maniac
17.05.2016 05:58:25
1
11
Tova e ot tapite roditeli koito ne sam go vazpitali...nai-vajnoto e da se opravi momichenceto ako trqbvat krav ili sredstva flagman.bg pishete
5.
Мама
16.05.2016 23:24:43
3
13
Детето ми е "хиперактивно", но не е агресивно и не бие другите деца. Пречи на дисциплината, защото трудно издържа да седи дълго време на едно място без да мърда, но не удря децата.
Това е резултатът от делегираните бюджети.
4.
Ivanov
16.05.2016 22:59:45
1
27
ТОВА Е МАСОВА ПРАКТИКА В БГ УЧИЛИЩАТА,МАСОВО СЕ ПРИКРИВАТ СЛУЧАИТЕ НА АГРЕСИЯ,И ВИНАГИ ПОСТРАДАЛИТЕ ДЕЦА И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ БИВАТ ИЗКАРАНИ ВИНОВНИ,А ДЕЦАТА С АГРЕСИВНО ПОВЕДЕНИЕ ХИПЕРАКТИВНИ.АЗ САМИЯ СЪМ ПОТЪРПЕВШ И ТАЗИ ДИРЕКТОРКА ВСЕ ЕДНО СЛУШАМ ДИРЕКТОРА ПРИ КОЙТО АЗ ХОДИХ[email protected] ako niakoi jurnalist ima interes sam gotov da razkaja dosta interesni neshta
3.
ai
16.05.2016 22:43:35
0
28
Директорката явно не я е грижа какво се случва в повереното й училище, класната предпочита децата да мълчат-за да си няма неприятности, а малкото лайно явно малтретира всички деца!!! Дано детето да се възстанови и тези двете г-жи да отидат там където им е мястото-извън класните стаи! Как ти ще толерираш такова поведение на ученик, за да не пишеш обяснения пред инспектората?!!
2.
Българин
16.05.2016 22:26:15
0
36
Какво значи директорката не можела да се оправи с родителите? Ми да си хвърля оставката! Децата да умират заради нея ли?
1.
_nib_
16.05.2016 22:18:45
1
34
Трепя родителите и после боклука който са създали.Щом никой нищо не може да им направи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори