×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

8-годишно момченце втрещи майка си: Другият месец ще умра, ще бъда погребан до...


8-годишно момченце втрещи майка си: Другият месец ще умра, ще бъда погребан до...
Снимката е илюстративна
08 Май 2016, Неделя, 22:46 ч.

Сайт разкрива на деца кога и как ще умрат, родителите изпаднаха в потрес

Стряскащи „закачки” със смъртта са на път да се превърнат в истински хит сред тийнейджърите в социалните мрежи. Само срещу едно – две кликвания с „мишката”, те могат да научат кога ще умрат техните омразни „даскалки”, лицемерната приятелка, отмъкнала гаджето им или дори самите те.
Но това не е всичко. В някои от разновидностите на „играта” тийновете могат да научат и от какво ще умрат, къде ще бъдат погребани, кой от приятелите им в социалната мрежа ще лежи до тях и какво ще пише на надгробните им плочи и паметници, пише „Монитор”.

Родителка на осемгодишно дете от Велико Търново била шокирана, когато една вечер, докато се гласели да заспиват, момиченцето със съвсем спокоен тон обявило, че другият месец ще умре и ще бъде погребано до приятелката си Петя. При тези думи майката едва не припаднала. Когато попитала детето откъде са му дошли тези глупости в главата, то съвсем сериозно й отговорило, че ги е прочело в една от социалните мрежи. Там пишело още, че причина за смъртта му ще бъде свръхдоза кофеин.

Сайтът, който разкрива сразяващата истина за бъдещето в отвъдното, е пълен и с други, доста по-безобидни тестове и игри като: "Колко време ще бъдеш още сам?", "Кой ще бъде твоят мъж в живота?" или "Каква мисия Бог ти е предначертал в тоя живот?"

За да се влезе в сайта обаче, потребителят трябва да предостави цялата си лична информация в социалната мрежа: личните имена, имейл, снимки, списък с приятели и публикации. А според запознати с хакерските атаки и методи на действие това предоставяне изобщо не е препръчително да се справи.

Веднъж получил личните данни и имейла с паролата на потребителя, неизвестният администратор на въпросния сайт може да ги използва за всякакви цели, в това число и престъпни.

Проверка в интернет откри и други потресаващи и смразяващи кръвта тестове. В един от тях, наречен „Часовникът на смъртта”, за да научи кога ще настъпи края на живота му, човек трябва да въведе само рождената дата, месец и година и пола си. По същите критерии той може да провери за последния ден и на свои близки, приятели и врагове.

При това някои от резултатите, които тестът дава, изобщо не са за след 10-20 години, а за след седмица или месец. А това едно дете да научи, че след месец или седмица на точно определена дата ще умре и да знае от какво точно, може да стане причина за нещо доста опасно и сериозно.

Ами ако детето не хареса избрания от сайта начин за отиване от този свят и реши на въпросната дата да го замени с друг по-предпочитан и харесван ? Кой ще носи тогава отговорност за неговата смърт ?!

В категории: Животът


3
Коментара
Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
3
Коментара по темата
3.
az
09.05.2016 15:26:50
0
0
стига писахте тъпащини,от много години има един куп сайтове дето уй ти казваш кога ше гушнеш чимшира...и какво от тва.направихте баси куцата сензация от неква простотия баси сайта смешен
2.
ИЗНАСИЛВАМ ОБЩ. СЪВЕТНИЦИ БЕЗ ПАРИ
09.05.2016 09:56:31
0
0
To и аз мога така copy - paste.
Егати и сайта. Хаххахаха
1.
Copy Paste
08.05.2016 22:28:55
0
3
http://m.novini.bg/news.php?id=351984
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори