

- Иванчо, как звучи в бъдеще време "женя се"?
- Развеждам се...

- Госпожо, вече ви казах - аз съм ветеринар!
- Ох... и аз съм една патка!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, но е много по-мекичък и вкусен
Максималните температури ще бъдат между 15 и 20 градуса
Между 15 и 20 градуса в най-топлите часове от денонощието
Резултатът е впечатляващ – златисти, пухкави и неустоимо вкусни
Можете да го направите с или без плодове
Не мисля, че има някакъв начин да се справим с това, признава съсипаната жена
Имам рецептата от изселничка
С тази диета отслабнах с 10 кг за един месец, споделя тя
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Ще има силни пориви на вятъра - между 70 и 80 км/ч.