


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В момента сме над два градуса и половина над нормата
Всичко, което трябва да направите, е да спазвате последователността от стъпки и да следвате процеса на подготовка
С тези 5 хитри трика лесно ще изкараме всяко леке от любимата си рокля
Заради студено ядро над източна Европа от 15 до 20 октомври сутрин термометрите все по-често ще клонят към нулата с предпоставки за слани
Целият блок ухае невероятно, съседите идват вкъщи за рецептата
Лек, ефирен, нежен и много вкусен!
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Здравословен сладкиш
Температурното ниво на замръзване, при което може да има сняг, се е повишило с около 250 метра през последните 50 години
Цялата идна седмица се очертава слънчева, с топло и спокойно море и най-вече с най-вкусната риба, която можете да опитате именно в тази точка на света