

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Правя ги с мармалад от сини сливи, но каквото и да сложите - ще станат уникални
Това е рецептата, която завладява още с първата хапка
Бърза и лесна рецепта, която дори децата могат да направят
"Най-вкусната риба е тази, която е приготвена с много мерак и изядена с приятели"
Специалистите прогнозират пик на грипа около Коледните празници
Днес ви издаваме тайната!
Не стига, че е лесен и вкусен, а и много бюджетен
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага
С това ястие сутрешното хранене ще бъде не само подхранващо и вкусно, но и много изискано