

- Тихо, тихо, не викайте. Аз сега ще го хвана, а вие го хапете.

- Запой в гараж, върху щайги.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
19,99 лв. ще платите за килограм месо от фермерските магазини на пазара, най-често от Карнобатско
Хитрата практика тихомълком въведена от Великден до Гергьовден
Майор Младенова била силно възмутена от цената на яйцата, които станаха златни в навечерието на Великден
Цената му е около 80 лева за килограм, а най-бързо черупката му се пробива с бормашина
Поевтиня ли празничната трапеза при съседите?
Цената на традиционния за великденската трапеза сладък хляб се определя основно от неговите съставки
Ако спазваме традициите, ще купуваме в пъти по-малко, а май ще е най-добре да поръчаме от ресторант, ако не сме много хора
От графиката на националната медия става ясно, че основните 16 продукта се продават в големите вериги на обща цена не по-малко от 109,56 лв.
Преди Великден яйцата в Англия по 22 стотинки, у нас по 55