

– А какво ви казват?
– Че съм луд.
– Ами, слушайте ги – те явно ви познават!

– Дядо, защо си тъжен на снимката?
– Защото съм разбрал, че вече е късно да избягам…

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Те са много по-апетитни от „обикновените“
Предателството от любим човек не просто боли – то те сломява, сякаш собствената ти сянка внезапно се е превърнала във враг
Всички приятели и познати ги обожават, а у дома не искат да опитат други
Културният антрополог гл. ас. Росен Гацин от Института по експериментална морфология, патология и антропология към БАН посочи, че още в нощта преди Гергьовден във всяка къща започва подготовката за празника
С добавка на ароматни подправки и пресни билки, това угощение носи топлина и уют на всяка трапеза
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Румъния изтрезня от евроилюзиите, а либералите се разпадат в реално време
Гергьовден бележи началото на пролетта
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци
С няколко трика ще ви облекчим в много отношения и спестим пари и време