

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Уж спекула няма, но млeчнитe пpoдyĸти пocĸъпвaт почти двойно от производителя до „Кауфланд“, „Била“ и „Лидл“
Рязкото поскъпване на хранителните стоки вече е преодоляно, уверяват от комисията по стоковите борси и тържища
В оригиналната рецепта са се съдържали 4 съставки, в днешните колбаси има между 7 и 23
Световните анализатори прогнозират цената на основната суровина - зърното, да не хвръкне в следващите 2 месеца
Независимо дали отглеждате прасета, фирма сте за високи технологии или най-бедната страна в ЕС, заветната дума трябва да е на челно място в годишния ви отчет
От Париж до Лондон, местните власти в много европейски градове използват енергоспестяващи LED лампички и светещи ленти за коледната украса тази година и ограничават времето, през което те са включени
Килограм жив шаран е 8,00 лева, а изчистен и нарязан на шайби е по-скъп - 13,00 лева
Не се колебайте да го направите, ето защо
„ВХТИ ПАРК“ е с РЗП от 18 000 кв. и ще е със смесено предназначение
Цената е по-ниска но не навсякъде с очакваните 20%