

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вкусно предложение от японската кухня
Можeтe да го използватe и като основа за торта в комбинация с лeк, освeжаващ крeм или просто да поръситe кокос отгорe и да сeрвиратe с кафeто
Тази ще ви стане любима
Каквито и туршии да решите да правите, избирайте само качествени, здрави и не загнили зеленчуци
Детето изскочило внезапно на пътя, гледката била ужасяваща, разказват местни
После може да ги напълните с каквото обичате: шунка, кашкавал, различни сосове, че дори и с шоколад
Съчетан със сладникавия вкус на ябълки и пържен лук
Луиза Григорова, която е и бивша манекенка, е запазила стройната си фигура, макар че е майка на 3-годишно момченце
Тайната съставка е бира!
Стивън Кинг е не просто популярен писател, а един от най-големите автори в жанра научна фантастика и хорър