

- Няма шанс, аз в романтични филми не съм се снимала.

- Тайна, бе!
- А бе, кажи веднага, че съм у интензивното и докторите питат!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вкусно фалшивото руло Стефани се получи, досущ като с кайма
Тайната съставка е да работиш така, че когато попитат кой го е направил, да не те е срам да кажеш „аз“, казва бай Данчо
Освен, че са божествено ароматни, сочността им е в състояние да погали дори най-капризното небце
Ако приготвяте кайма за кюфтета, най-подходящите подправки за нея са сол, черен пипер, чубрица, кимион и магданоз
Използвайте кайма смес от свинско и говеждо в съотношение 60-40%
Ето какво е важно да знаете
За тях няма да ви е нужен нито хляб, нито кайма, нито машинка за месо
Каймата, с която ги приготвяте, може да бъде подправена по най-разнообразен начин
Ето и примерен хранителен режим за 5 дни
Пациенти яли месо с изтекла годност, развалени яйца, прокиснало мляко