


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бърз и много вкусен сладкиш за всеки ден!
Накрая задължително ги оваляйте в канелена захар за още аромат и сладост – божествени стават
Тази лесна рецепта за печено на фурна месо е идеална за празнични поводи, семейни вечери или специални гости
Много сполучлива рецепта от кулинарен форум
Вкусът е като класическа: тестото е готово за 2 минути
Името му идва от това, че по толкова количество се слага от захарта, киселото мляко и брашното
Преди да приготвите тестото, първо извадете всички съставки предварително, така че да се затоплят до стайна температура
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
На Великден ще стане голям хит
Тестото се слага да втаса само един час