

- Ама госпожо, аз да не съм мъжът ви!

- Кажи ми нещо смешно...
- Е, ти пък веднага за заплатата ми питаш.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Лесни са, практични и толкова вкусни, че ще се чудите защо изобщо сте купили хляб
Само 10 минути и няколко прости съставки – нахут, фурми и растително мляко – и ще се насладите на кремообразно, богато на протеини ледено изкушение
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка
Тази невероятна еклерова торта е първокласен сладкиш, за който дори не ви трябва фурна
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
Ако косата Ви бързо се омазнява, може да искате да опитате този трик
Вижте дали сте сред тях
Вместо обикновено руло опитайте тази оригинална идея за Ябълков венец