

- Така ли, каква е тайната?
- Вчера и двамата ни болеше глава.

- Какво е химическа реакция?
- Това е когато ми пишете двойка, а татко реагира химически!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
С добавка на ароматни подправки и пресни билки, това угощение носи топлина и уют на всяка трапеза
Румъния изтрезня от евроилюзиите, а либералите се разпадат в реално време
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Лесна за запомняне рецепта, а съставките, които всички имате в кухнята, се вземат в равни количества
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Приготвянето е лесно и бързо
Рецептата е семейно наследство
Идеални са както за обяд, така и за нещо бързо и вкусно, когато ви липсват други идеи и достатъчно време
Това ястие не само радва вкусовите рецептори, но носи със себе си спомени и традиции
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата