

- Ама госпожо, аз да не съм мъжът ви!

- Кажи ми нещо смешно...
- Е, ти пък веднага за заплатата ми питаш.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В изтънчената атмосфера, изцяло отразяваща последните световни тенденции, гостите на ресторанта се потапят в изживяването наречено културата на Азия
За сладкар пък плаща също солидна заплата - 4500 лева
Хороскоп за деня – 9 декември 2024, понеделник
Шеф Андре Токев не прави компромиси с качеството, твърдят негови колеги
Каза химик
Рецептата си заслужава
Майсторите готвачи я приготвят по тайна рецепта, която тушира миризмата. Тази марината съдържа богатство от вкусове и аромати, които не само премахват острата миризма на риба, но и добавят интересен вкус към нея
Той ще се проведе на 7 декември, събота, от 12:00 часа в Етнографския музей в Бургас
Класическите ястия, които всички познават и ценят, се приготвят с авторски почерк и първокласни продукти
Всички ще си мислят, че сте истински професионалист в месенето и плетенето на тесто