

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
А колко е вкусно - не мога да ви опиша!
Така я правят сръбкините и македонките, а те, както е известно, са майсторки на баниците
Ексклузивна оферта за паста „Долче и Габана“ – разфасовките от 500 гр се продават за 2.89 лв.
Вкусът на тази опростена версия е много подобен на традиционния
Ароматът му ще ви примами, а пухкавостта му ще ви плени завинаги
Идеален за закуска, пътуване или пикник
Внимание - тази рецепта води до пристрастяване!
Вече обикновена баница вкъщи не правя, тъй като всички искат да има плънка
Трикът е в реденето на самата баница
С твърда или мека коричка - изборът е ваш