

- Така ли, каква е тайната?
- Вчера и двамата ни болеше глава.

- Какво е химическа реакция?
- Това е когато ми пишете двойка, а татко реагира химически!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Стават много вкусни
Пухкаво пандишпаново руло с бабино кремче
Вижте продуктите и веднага я направете
Направата му не изисква сложни процеси и техники
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, фантастичен вкус, който трябва да опитате
Трикът е в реденето на самата баница
Класическа рецепта за най-пухкавия и сладък козунак
Съществуват и такива рецепти, с които да спестите много време
Сладкарницата на бившата премиерша предлага козунак в три различни вкуса, малките са по 450 гр, а големите – 950 гр
Почерпите ли гостите с невероятните крем-сладки, гарантирано никой няма да ви откаже, даже ще искат допълнително