

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Използвайте кайма смес от свинско и говеждо в съотношение 60-40%
Ето какво е важно да знаете
Няма лошо, че ни наричат и Милионерово, казва новият кметски наместник на пловдивското Мостово
Новите изисквания вече са публикувани на сайта на БАБХ
Ресторантьорите не свалят цените, въпреки че е краят на август
Той протестира в защита на жените и децата от агресия
Каймата, с която ги приготвяте, може да бъде подправена по най-разнообразен начин
Днес ви представяме класация, събрала някои от най-вредните хранителни продукти, които най-често се консумират в България
Туристи похапват мекици по 50 ст.
Мъничките Пижо и Пенда красят якето на топкулинаря вече трети месец