

- Исках просто да напиша рецептата на тишина.

- Огромна! Нали знаеш как говоря аз и как майка ти...!?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Приготвянето им отнема по-малко от час и са чудни за домакините, на които не им остава време да се развихрят в кухнята
Бъдете внимателни, защото след зимата тялото е изтощено и гладуването не биха му се отразили особено здравословно
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, фантастичен вкус, който трябва да опитате
Трикът е в реденето на самата баница
Класическа рецепта за най-пухкавия и сладък козунак
Съществуват и такива рецепти, с които да спестите много време
Сервирайте със сирене и кисело мляко или със сладко, мед или сметана – еднакво вкусни са
Не с прясно, а с кисело мляко пробвайте