

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Мислете преди да говорите
На рафтовете за колбаси ще откриете испански деликатеси от свинско месо от породата Дюрок
Младият актьор е известен с това, че е почитател на здравословната кухня, като много често лично той си я приготвя
Само с две съставки!
Кафемашина с подарък 60 капсули кафе се продава за 109.99 лв.
Ето как да ги приготвите за нула време
През летния сезон магазините на компанията се зареждат всеки ден с прясно българско месо от комбинат „Свищов“
Това е изключително селска и свинска постъпка, жалва се читателка
За 15 минути имате ефектен резултат и умопопромачителен вкус