

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как стават
Децата закусваха с филийки, намазани с масло и поръсени с шарена сол, разказва учителка от това време
Вкусът им е пристрастяващ
Вървят и за закуска, и за обяд
Ето предложения...
Хлябът в Гърция е и част от т.нар. „Домакинска кошница“, която представлява списък с категории продукти, който се изготвя от гръцкото Министерство на развитието
Цялата процедура ми отне 15 минути, а сега е като нова
Засищаща и много вкусна, всички я обожаваме
да нямате кори в хладилника, няма страшно, защото тестото се приготвя сравнително бързо
Зелевите кюфтенца се запържват в тиган със сгорещено олио на среден огън до златисто от двете страни