

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте каква е тайната й
Избягвайте пикантни храни
Великият пост е специално време, когато вярващите се ограничават в храната и се пречистват духовно чрез молитва
Ваканциите са перфектната възможност да си починете, да се отпуснете, да прекарате приятни мигове и да откриете нови вкусове
В социалните мрежи той описва посещение в изискан гурме ресторант в малкия град Попинци, където шеф-готвачът се представя като много талантлив и обучен от световноизвестния готвач Джейми Оливър
Всяка година с нетърпение очаквам първите сочни малини да се появят в градината и на пазара, за да я направя
Египетският пазар в сърцето на Истанбул привлича все повече посетители, а пазарлъкът е повече от задължителен!
Турският сладкиш се прави от хрупкаво тесто, течен шоколадов крем и ядки
Тънък слой хрупкаво тесто и течен шоколадов крем, направо се разтапят в устата
Това e сладкиш, който най-чeсто щe срeщнeтe на роднински тържeства в Турция