

- След бутилка водка можеш ли да работиш?
- Да.
- А след две бутилки?
- Мога!
- А след тях?
- След тях не мога да работя, но мога да ръководя.

- Не!
- А свещи?
- Също не!
- А кандила?
- Господине, тук е прокуратура! Тук няма нищо свято!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Многообразието от жанрове в Есенните литературни празници ще се разгърне в поетични и белетристични вечери и премиери
Сервира се и топла и студена – еднакво божествен натурален вкус
Нашенецът най-често прави туршия и компоти
Основните продукти, влагани в любимата на българина зимнина повишават пазарната си стойност
Сърбия е една от страните, популярни в цял свят със своята изкусителна кухня и изобилие от деликатеси
Може да ги комбинирате с домашна лимонада или пък с чаша вино
Кулинарното чудо идва от пазарджишкия край, където зеленчуците все още имат истинския вкус от миналото, по който въздишат по-старите българи
Това е гръцко шишче, което в най-опростения традиционен вариант се състои само от парченца месо, наредени на дървен или метален шиш
Вижте рецептата
Вижте рецептата