

- И защо си толкова радостен?
- Защото ми отказа!...

- Защото на балконите в Белгия няма място за големи бидони.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Днес двамата развиват успешен бизнес с производство на истински белгийски шоколад, но направен в България
Ако сте виждали „трюфел“ в менюто на ресторант, вероятно сте забелязали и високата цена
Рецептата е много лесна
Картофите от специален сорт се бланшират в оцет и шампанско, след което се пържат в чиста гъша мазнина
Картофите от специален сорт се бланшират в оцет и шампанско, след което се пържат в чиста гъша мазнина
Bedroom premium club бе напълно преобразен в приказно ледено кралство от седеф, сапфири и диаманти
Вижте рецептата на шеф-готвач Ивелин Кръстев за най-любимата лятна салата на приятелите на морския ресторант
На кардиналите ще бъде поднесено едно страхотно ризото с морски дарове. След това ще приготвим свинско печено с пюре у сос от трюфел. Ще има и салата от розови домати, печени чушки, сирене и пресен босилек, както и крем супа от зеленчуци, каза шеф Манчев и провокира завистта на колега
Вижте какво предизвика напрежението