

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Най-хубавото парче карамел с фъстъчено масло, което съм ял някога
След като приготвите свинско месо по този изключителен начин, никога повече няма да искате нищо друго
Ето я рецептата
Ето как да ги приготвите
Едно стилно предястие или гарнитура към основно
Ето я
Разкриваме ви една малка тайна
Да, тя звучи леко странно, но готвачите са категорични, че трябва да я използваме
Златна коричка и сочна средичка
Сервира се с два вида сосове, салата, нарязани зеленчуци и увито в плосък хляб