

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Отделете няколко минути за приготвянето на тази засищаща и топла храна, която съчетава препечен хляб, разтопен кашкавал и яйца в едно
Една най-обикновена кръгла чиния, но с определен цвят, е в състояние да увеличи или намали желанието за вкусна храна
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите
5 ключови белега, които издават идеалната диня
Елементарен, но сполучлив трик
Тези са нещо изключително – апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
Трябва само да настържете тиквичките, да ги объркате с останалите продукти и да изпечете
Тя се прави с кисело мляко, става сочна и много вкусна
Ресторантьорските тайни са разкрити
Ето я рецептата