

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ресторантьорските тайни са разкрити
Ето я рецептата
Без миксер, без кухненска везна, а става уникален сладкиш
Те са много по-апетитни от „обикновените“
Тя е сочна и безумно вкусна
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, но е много по-мекичък и вкусен
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Непременно опитайте тортата
Няколко интересни идеи
Тайната се крие в една малка подробност