

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
На този ден на трапезата не се слагат свинско месо и сланина
Всичко необходимо за вкусно ястие
Установено е, че мазнините действат много по-добре от повечето лекарства
През студените месеци много се купуват и сурово-сушените продукти и колбаси
Ако приготвяте кайма за кюфтета, най-подходящите подправки за нея са сол, черен пипер, чубрица, кимион и магданоз
Увеличила се е и консумацията на птиче месо
Кренвиршите, майонезата и безалкохолните в челните позиции
Използвайте кайма смес от свинско и говеждо в съотношение 60-40%
Ето какво е важно да знаете
Този ден е първият от поредица водни обреди