

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Кулинарният гуру спорил с 20-годишна плувкиня, която не ядяла мляко, защото я излъгали, че е полезно за организма й
Всеки един регион в България има своята специфика на предпочитания
Имен ден празнуват Кръстьо, Кръстана и всички с кръст в името
На празничната трапеза слагаме пача, свинско печено, печена кокошка, кървавица, наденица, кюфтета, сланина...
Само 5 часа печене ви делят от идеалната празнична капама
Тя е хидратираща, но се консумира и с вода, за да има истинската, наистина освежаваща стойност, казва проф. Донка Байкова
Тартифлет е френско ястие, произхождащо от Алпите
Ново изследване е установило, че диети, които са богати на наситени мазнини, могат да забавят мозъчната функция
Макар че сътвори кулинарен спектакъл, Реджеп не успя да преодолее някои женски особености
Суроватката е със странна смес