

- Как да кажат на продавачката: "Не ми става"...

- А какво стана с парашутизма?
- Десет скока и нищо.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Начинът на приготвянето й е интересен, но никак не е сложен
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Кметът на село Лъка – Жасмина Димитрова, лично замеси и подари домашна погача на домакините
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
С рецептата може да се справи и начинаещият кулинар
Преди да приготвите тестото, първо извадете всички съставки предварително, така че да се затоплят до стайна температура
Във ВИП брадър 2013 година тя показа, че е изкусен готвач
Дори и начинаещи кулинари биха се справили с рецептата
Оформена красиво на охлювчета („бурми“), поръсена щедро със сусам, а от нея се носи вълшебно ухание на масло
Александра ми рецептата, тестото е въздушно и меко