


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Използва се за много неща
Пригответе ги само веднъж, за да видите колко са вкусни
Има малка тайна, която трябва да се спазва
Поскъпването на маслото е традиционно по това време на годината
Вместо него се ползва маргарин
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Вижте рецептата
Процесът на приготвяне на тестото ще отнеме не повече от 15 минути, а след още 40 минути на масата ще има домашно приготвен топъл сладкиши
Не се притеснявайте, защото тази рецепта е проста и достъпна
За да се наслаждавате по-дълго време на качествата му обаче, трябва да знаете как да го съхранявате