

- Ами, представи си, че първо говоря аз, а после - майка ти...

- Госпожо, честно не знам! Легнах си рано.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е предназначена за всеки, дори за начинаещи
Това е едно от онези ястия, което ви печели още с първата хапка
Процедурата по месене е лесна и простичка, а резултатът - малкат фантазия от тесто и плънка
Европейската комисия приема рапанът за храна и въвежда ограничения за улова му
Може да пробвате и със сирене
Питката става мека като душичка, откакто я направих вкъщи, не можем да й се наситим
Ето я рецептата
Правих го три пъти тази седмица и всеки път се унищожава до трошичка – направо от тавата
Няма да повярвате колко е вкусна
От ранни зори майстори пекари са се заели с нелеката задача да приготвят хиляди парчета