

Жената го съжалява:
- Ех, миличкия ми, как си ми се изморил, сега да имаше някой да те смени...

- Браво, ма! Сливи ли имаше в устата, че чак сега ми казваш?!?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Сочна плънка от крехко месо и гъби, обвита в тънки домашни кори. Лесно ястие, което ухае неустоимо на масло и ще впечатли всички у дома с ориенталския си вкус
Огромни тапи се извиват на всички входове и изходи на курортите по южното крайбрежие
Гостуват на Природонаучния музей в града
Няма сложна техника, а резултатът е впечатляващ
Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно
Ето я рецептата
Дори и начинаещи кулинари биха се справили с рецептата
Всичко е много просто – смесваш и пълниш листата
Разчупвате зачервената коричка, а вътре пласт след пласт пухкаво тесто, сред което се крие вкусно краве сиренце, да не говорим как само ухае божествено на масло
То е класифицирано като морски охлюв и е с вид на ябълка