

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Предлагаме ви изпитана рецепта за най-бързия хляб, който може да направите в домашни условия
Сладкишът е от дюли
Важно е как възприемаме температурата
Температурата в помещението, където е секцията, е над 30 градуса
Първо, важно е правилно да се проветряват помещенията
Предлагаме ви изпитана рецепта за най-бързият хляб, който може да направите в домашни условия
В момента съоръжението се подготвя за активния сезон като се подменят увредени плочки, извършва се почистване и профилактика на обслужващите инсталации
Нямат нищо общо с хранене и упражнения
Ето кои са те