

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Неустоима с топъл домашен хляб
В оригиналната рецепта са се съдържали 4 съставки, в днешните колбаси има между 7 и 23
Годжи е качил над 20 кг, а обяснението му е, че живее при майка си, която му готви постоянно
Страхотен гювеч, богат на вкусове и аромати
Поднесете с чаша червено вино
По време на постите не се произвеждат ензими, които разграждат месото, затова след като приключат постите е редно да има адаптивен период
Ястията се готвят бавно, за да станат вкусни
Хороскоп за деня – 18 декември 2022, неделя
Забелязва се отлив на клиенти, твърдят от бизнеса