


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Невероятно проста рецепта за меки домашни хлебчета меки домашни хлебчета
Преди да поставите маратонките си в пералнята, препоръчително е да изпълните няколко подготвителни стъпки
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Ето как да го направите и как да го използвате
С няколко трика ще ви облекчим в много отношения и спестим пари и време
Слънцезащитните кремове са важни, но не са достатъчни
Става страхотен
Сложих шипков мармалад в козунака и у дома са във възторг
Днес ви предлагаме една нова и много сполучлива рецепта за любимите мекици