

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Минимум мръсни чинии и пропилени усилия! Идеално за заети домакини
Наричан е „императорски“ неслучайно – в древни времена този ориз бил привилегия само за царския двор
Той се прави без яйца
Вкусно и лесно
За готвене при високи температури експертите препоръчват да се използват мазнини с висока точка на димене
Малко сода бикарбонат върши чудесна работа
Въпреки че е просто ястие, правилното му приготвяне изисква известна доза чувствителност
С тази техника те са по-здравословни
Съвети на експерт
Фин десерт с наситен ядков вкус и аромат на кайсии