

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Има някои тънки нюанси, които е хубаво да знаем
След закупуване на подправката, най-добре е да изсипете съдържанието на опаковката в контейнер, който е по-подходящ за това
Вие сред тях ли сте
Различните видове месо трябва се варят различно време и при различна температура
Всяка седмица правя този пай „Осетия“, който става за обяд и за вечеря
Бульонът е безценен еликсир за стайни растения
Вкъщи не правим друг десерт
Съществува един изключително прост трик, който напълно ще промени резултата
Някои продукти изискват специфични условия за съхранение, за да се запазят в най-доброто си състояние, както по отношение на вкус, така и по отношение на безопасност