

- Е, това е невъзможно!
- Надупчил е с игла всичките ми презе*вативи...

- Оох, мъжът ми не харесва кучето ми.
- Имаш избор, или да го оставиш, или да го изхвърлиш!
- Кого?
- Имаш избор!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Трудът на главен счетоводител в Радомир също е оценен под този на хигиениста – 1260 лв.
Причините за смъртта на Зимин не се съобщават
Има една съставка, която прави това любимо ястие толкова вкусно
Редица ресторантьори и собственици на заведения обвиняват звездния готвач, че вместо да помогне, е ускорил фалита на техния бизнес
"И реших да видя дали на трудовата борса нямат курсове за хлебари. Те ми предложиха курс за готвачи и реших да се впусна в това приключение", разказа Мирчев
Готвачът Джейми Оливър го определи като едно от "най-добрите сирена в света"
Нужни са 262 000 работници и специалисти
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
Богатата кулинарно-културна програма на фестивала, в съчетание с хубавото време, събра на площад „Месамбрия“ хиляди жители и гости на града
Събитието се превърна в традиция